Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Море луге, толку ли не сфакате дека нас во спорт никогаш нема да не биде...... Тоа е факт... Ништо не е тргнало како што треба ниту пак ке тргне во оваа држава.....

Пресели се бе брат, кој те држи :toe:

Ме држи тоа што си ја сакам, каква и да е.... и затоа е поубаво да се навива патриотски отколку да планираме како да ја минеме групата и слично

Патриотски е само да се навива против Грција ?

Сепак од русија сме изгубиле 7 а не 11

Од Русија загубивме -7
"Македонски спорт" им се извинува на читателите за крајниот резултат на нашите момци на мечот со Русија.
Информацијата која што ја добивме по мечот е грешна од "Зборнајата" загубивме со крајни 74:67.

Според мене не е лош резултат -7 ама така ако губиме и на ЕП ке останеме со 0 бодови а тоа е најбитно тоа на крај се брои.

Сепак од русија сме изгубиле 7 а не 11

Од Русија загубивме -7
"Македонски спорт" им се извинува на читателите за крајниот резултат на нашите момци на мечот со Русија.
Информацијата која што ја добивме по мечот е грешна од "Зборнајата" загубивме со крајни 74:67.
Па никој не им е крив што не читаат Кајгана:
Македонија - Русија 67 - 74
Ебате спортскиот весник... ај да згреши резултат за некоја друга држава, ама за Македонија, ццц...

Само една работа не ми е јасна. Викаат дека секој натпревар одмараат по некој нов играч, а на последните 2 дуели (против Словенија и Русија) два пати не играше Бојан Трајкоски. Ова е дел од планот или Бојан има некоја повреда? Ако знае некој нека одговори.

Патриотски е само да се навива против Грција ?

Да................

Образложение не сакам да дадам повеке бидејки тоа е за во политика темата, а неа ја нема веке.... А е поврзано со секоја појава на грција, макар и во спортот:smir:

А кога играме со Словачка пријателксите и во колку часот да не знае некој?Може да се тркне до Охрид да видиме до каде се нашите.

Значи играме денеска и утре у 8 и у 6 ако не дават пак пренос ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom