Море луге, толку ли не сфакате дека нас во спорт никогаш нема да не биде...... Тоа е факт... Ништо не е тргнало како што треба ниту пак ке тргне во оваа држава.....
Пресели се бе брат, кој те држи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море луге, толку ли не сфакате дека нас во спорт никогаш нема да не биде...... Тоа е факт... Ништо не е тргнало како што треба ниту пак ке тргне во оваа држава.....
Па никој не им е крив што не читаат Кајгана:Сепак од русија сме изгубиле 7 а не 11
Од Русија загубивме -7
"Македонски спорт" им се извинува на читателите за крајниот резултат на нашите момци на мечот со Русија.
Информацијата која што ја добивме по мечот е грешна од "Зборнајата" загубивме со крајни 74:67.
Ебате спортскиот весник... ај да згреши резултат за некоја друга држава, ама за Македонија, ццц...Македонија - Русија 67 - 74
Патриотски е само да се навива против Грција ?
http://www.basketball.org.mk/А кога играме со Словачка пријателксите и во колку часот да не знае некој?Може да се тркне до Охрид да видиме до каде се нашите.
Pred malko reklamiraa na kanal 5,bi trebalo da ja davat denes i utre,da ne ispadne samo kako so Slovenija...Ќе има пренос?
Ќе има пренос?
Pred malko reklamiraa na kanal 5,bi trebalo da ja davat denes i utre,da ne ispadne samo kako so Slovenija...
Сега на Канал 5 или МТВ1Ќе има пренос на МТВ1, баш ја гледав вчера рекламата.:helou: