Кошаркарска репрезентација на Македонија

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
те предлагам за селектор кога веке се знаеш за кошарката јас незнам како е успеал арсиќ да најде место покрајтебе ццц каква штета тебе да те стават Македонија би требало да е последна у свето бидејки нема ни најмалко да им даваш надеж на кошаркаритеза победа:drk::tapp:
Гледам објективно, можеме само Изреал да го тепаме...и како што кажав, патриоти, јас ке бидам таму во Полска, јас сум тој кој ќе ги бодри нашите, а не вие...од тука да мрсиш муда е лесно, јас треба да му да се нервирам кога ке губиме по 20-30 разлика и кога ке ми се серат циганите во преполната плаво-бела сала. Дојди таму со мене, да ве видам колку патриоти ке сте. Одмор жртвувам за 5 дена во полска, така да не се воспалувајте само, патриоти од дома

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Гледам објективно, можеме само Изреал да го тепаме...и како што кажав, патриоти, јас ке бидам таму во Полска, јас сум тој кој ќе ги бодри нашите, а не вие...од тука да мрсиш муда е лесно, јас треба да му да се нервирам кога ке губиме по 20-30 разлика и кога ке ми се серат циганите во преполната плаво-бела сала. Дојди таму со мене, да ве видам колку патриоти ке сте. Одмор жртвувам за 5 дена во полска, така да не се воспалувајте само, патриоти од дома
нема да одаме оти не сме доволно финансиски моќни како тебе на пр. а за да се нервирам ТВ ке го фрлам преку терасата ако треба само МАКЕДОНИЈА да победе:vozbud::vozbud::vozbud:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Сега претеруваш, 90% од населението во Македонија не е доволно финансиско моќно да оди на ЕП или СП. Ако си ти во тие другите 10% секоја чест.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Да има организирано патување за ЕП во Полска таму сме со брат ми ОБАВЕЗНО.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сега претеруваш, 90% од населението во Македонија не е доволно финансиско моќно да оди на ЕП или СП. Ако си ти во тие другите 10% секоја чест.
дада тука си во право некои едвај заработуваат за да со купат храна а не пак да одат у Полска за кошарка размисли малко за џабе ли ја макнеш таа глава (за радикал е ова)а ти ако сакаш у америка оди ного ми е гајле

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Од денес си давам за обврска дека морам да присуствувам на натпреварот Гејлада- МАКЕДОНИЈА! Има време до натпреварот здрав и жив до тогаш со македонското знаме одам за Полска!:vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Од денес си давам за обврска дека морам да присуствувам на натпреварот Гејлада- МАКЕДОНИЈА! Има време до натпреварот здрав и жив до тогаш со македонското знаме одам за Полска!:vozbud:
е виктор дај резервири за мене едно место:vozbud::vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Би требало да има нешто организирано... за натпреварот со гејците ќе има заинтересираност да се проследи натпреварот во живо воедно и една прошетка во Полска нема да ни дојде лошо:).

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ќе има организирано гарант нешто и превоз и се.Ваљда картите се делат пола на нас пола на грциве.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ќе има организирано гарант нешто и превоз и се.Ваљда картите се делат пола на нас пола на грциве.
Нема делење карти, бар така јас знам, кој како ќе купи. А познавајќи ги сељаците од Грција, тие веќе имаат купено билети.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нема делење карти, бар така јас знам, кој како ќе купи. А познавајќи ги сељаците од Грција, тие веќе имаат купено билети.
Епа треба да делат пола на нас пола на нив.Ај има време ќе видиме.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Задача на секој македонец е во септември да се нацрта пред салата во Полска со знаме во рака(татари, србомани...не ми реплицирајте!)
Не бе брат, зашто да се мачиме да одиме во Полска, и така некои на форумов веќе не отпишаа, ќе изгубиме се... Што бараат да одат таму, зар само да трошат пари :pos:
Ако одиш таму не значи дека си патриот, треба да имаш финансии за да одиш таму
дада тука си во право некои едвај заработуваат за да со купат храна а не пак да одат у Полска за кошарка размисли малко за џабе ли ја макнеш таа глава (за радикал е ова)а ти ако сакаш у америка оди ного ми е гајле
Жити се, па идете на одмори, фрлате по 500-600 евра, за свои кеифови, ама кога е во прашање МКД, не би го жртвувале одморот, ако не и два одмора.

Уште кога се пласиравме, си поставив цел да одам на првенството и не би го пропуштил за ништо. Веќе имам и набавено знаме со 16 краци, огромно...Е сега, како тоа што вие неможете да си го жртвувате одморот за да одите на Европско Првенство кошарка не ве прави Анти-македонци (или грци, како што бугар4ево што ми кажа) така и мене гледањето реално на работите не ме прави помалку македонец од вас. Така да доста мерите патриотизам со мене и доста се пувате, прво викате сите да идеме, па одкога ви кажав ке идам, па сега, јас сум олигарх ххехехехе

Kajgana Shop

На врв Bottom