F
fantomX
Гостин
Многу само за тројки фрлаа. Кога видов 15 разлика за естонциве се разочарав и сменив.
ништо ново брат, нашава кошарка и на клупско и на репрезентативно ниво се базира само на шутирање тројки и ништо другоМногу само за тројки фрлаа. Кога видов 15 разлика за естонциве се разочарав и сменив.
Барем да погодуваат повеќе ама од 10 обиди еден кош не го бидуваништо ново брат, нашава кошарка и на клупско и на репрезентативно ниво се базира само на шутирање тројки и ништо друго
Кај играше бе одбрана. Прво полувреме бековите на Естонија секој напад имаа влез во рекет, а нашите Илиевски и Врбица ниту еден. Прочитај што пишав прво, после треси глупости. Реков дека и Врбица и Илиевски не играа одбрана, како и Тасов и Гечевски.Мозеж да зборуваш колку сакаш ама на тебе не ти се докажува илиевски не играше одбрана?? он ако не играше тогај незнам дали треба да правам муабет за Гечевски и Врбица . . знам дека го мразеш но оваа утакмица беше најдобар поедниец од нашата репрезентација а тасовски мозеби промаши одбрана не играше ама да имаа и Гечевски и Америкаецот по 9 поени ова ке беше наша победа . .
Е тоа е проблемот. Ми се скурчи од гледање таква селска кошарка. Целата концепција да е базирана на шут за три поени, макар и преку човек од неизградена позиција. Да имаш бекови од типот на Врбица, Илиевски и Богоев кои знаат да влагаат во рекет а ти да форсираш три поени и да играш кошарка слична на ракомет, сите играчи надвор од линија за тројка, да ти е*ам и кошарка и се.ништо ново брат, нашава кошарка и на клупско и на репрезентативно ниво се базира само на шутирање тројки и ништо друго
само нервирање е ова, подобро да не гледав искрено! ок, значи се гледаме во петок, али се си мислам дека и против шведска ќе изиграме дебилно и едвај ќе победиме. гоцевски и тасовски подобро мене да ме земеше овој, сигурно подобро ќе изигравЕ тоа е проблемот. Ми се скурчи од гледање таква селска кошарка. Целата концепција да е базирана на шут за три поени, макар и преку човек од неизградена позиција. Да имаш бекови од типот на Врбица, Илиевски и Богоев кои знаат да влагаат во рекет а ти да форсираш три поени и да играш кошарка слична на ракомет, сите играчи надвор од линија за тројка, да ти е*ам и кошарка и се.
Доолрокс, ако не знаеш кој сум и ако дојдеш во петок против Шведска, ке ме познаеш по тоа што ке бидам најватрениот што ке го пцуе Арсиќ
А Американецон? Па и Симиќ е подобар од негосамо нервирање е ова, подобро да не гледав искрено! ок, значи се гледаме во петок, али се си мислам дека и против шведска ќе изиграме дебилно и едвај ќе победиме. гоцевски и тасовски подобро мене да ме земеше овој, сигурно подобро ќе изиграв
Подобро ќе ти е да го пцуеш Димевски тој го најде а Струмица се залета да го ангажира требаше репрезентацијата да ја води домашен тренер кој ги познава играчите квалитетот на Арсич ми е сумлив по овие натпревариЕ тоа е проблемот. Ми се скурчи од гледање таква селска кошарка. Целата концепција да е базирана на шут за три поени, макар и преку човек од неизградена позиција. Да имаш бекови од типот на Врбица, Илиевски и Богоев кои знаат да влагаат во рекет а ти да форсираш три поени и да играш кошарка слична на ракомет, сите играчи надвор од линија за тројка, да ти е*ам и кошарка и се.
Доолрокс, ако не знаеш кој сум и ако дојдеш во петок против Шведска, ке ме познаеш по тоа што ке бидам најватрениот што ке го пцуе Арсиќ
и тој беше катастрофа, али овие двајца најмногу се ‘‘истакнуваа‘‘. па и фаулот тасовски што го направи на крај и тој беше без врска, ама од човек кој не мрднал подалеку од нашава лига ништо повеќе неможе да се очекуваА Американецон? Па и Симиќ е подобар од него
Гоцевски даде еден кош и еден промаши и тоа добро дали играше 1 минута и Тасовски не беше ептен лош што сте му се нафрлиле не знам мене најмногу ме разочара Американецот а да бидеме реални на сите не им врвеше денес немаше никаков концепт во играта за тоа е виновен тренеротсамо нервирање е ова, подобро да не гледав искрено! ок, значи се гледаме во петок, али се си мислам дека и против шведска ќе изиграме дебилно и едвај ќе победиме. гоцевски и тасовски подобро мене да ме земеше овој, сигурно подобро ќе изиграв
Фаулот го направи Вилкинсонфаулот тасовски што го направи на крај
тасовски не беше лош!?!?!? па ако гледаме така, тогаш вилкинсон одигра одлично. сите беа катастрофа, тоа е точно или најдобро кажано кога ќе изгубиш џабе ти се и 20,30 и 50 поени, најбитно е дека си изгубил!Гоцевски даде еден кош и еден промаши и тоа добро дали играше 1 минута и Тасовски не беше ептен лош што сте му се нафрлиле не знам мене најмногу ме разочара Американецот а да бидеме реални на сите не им врвеше денес немаше никаков концепт во играта за тоа е виновен тренерот
Сине, ти не си тука да ми кажуваш што да правам. Дојди и понавивај ти, јас ке си кажам тоа што ми смета, а ми сметаат многу работи. Неможеа Заре да го натераат или Филиповски или оној на Ефес, дури и Марин за овој е Пет Рајли, па мораше да земат некој трето класен српски тренер за да делат пари.Подобро ќе ти е да го пцуеш Димевски тој го најде а Струмица се залета да го ангажира требаше репрезентацијата да ја води домашен тренер кој ги познава играчите квалитетот на Арсич ми е сумлив по овие натпревари
и наместо да пцуеш подобро и малку да понавиваш подобро ли ке е да изгубиме што мислам дека нема шанси ако изгубиме играчите подобро да си најдат друга професија
Пред тој фаул на Вилкинсон, на 30 секунди до крај, кога ние задоволни со тоие минимални 3-4 разлика, Тасов малоумниот прави фаул за да пуцаат слободни. Ако не ти текнува и Арсиќ му викаше зашто направи таков непромислен фаул.Фаулот го направи Вилкинсон