Македонски специјални единици (полициски и воени)

С

Спенсер

Гостин
Zatoa sto nemaat pari, ne mi teknuva brojkata no mislam deka bese razlika od edna nula sporedba puska od US poteklo i puska od China poteklo. Drugo ko za primer talibancite do sega mnogu retko pogoduvaat koga gagaat so rpg zosto ? aj pogodi
зашто незнаат да ракуваат и нишанат со рпг-то...ххехехех

иначе те прашав прееска,војник си или?гледам ги разбираш работите...

Член од
16 јули 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
зашто незнаат да ракуваат и нишанат со рпг-то...ххехехех

иначе те прашав прееска,војник си или?гледам ги разбираш работите...
Sakam da citam Teorija na gaganje, Pesadisko vooruzuvanje itn itn a ti sto si mislam koj Rang si

Член од
7 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Имам едно прашање до сите што се разбираат дали се истите тигри што биле во 2001 до денешниве тигри???
дали денешниве тигри се појаки
Благодарам на одбоворите :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Имам едно прашање до сите што се разбираат дали се истите тигри што биле во 2001 до денешниве тигри[/???
дали денешниве тигри се појаки
Благодарам на одбоворите :D
можеби 80 % се уште истите зависи до возарста зошто до кај 40 години работат после ги ставаат во понизок ранка пример алфи. тука јас гледам една предност на тигрите пред волците..волците до 40 години работат ги бркаат и веќе нема каде да одат а додека тигрите спаѓаат под мвр и може да им се отворат повеќе опции

абе сега не можеш да кажеп појаки послаби истата обука е сано што сега се понови времиња и имаат посовремено оружје и други работи

Член од
7 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
можеби 80 % се уште истите зависи до возарста зошто до кај 40 години работат после ги ставаат во понизок ранка пример алфи. тука јас гледам една предност на тигрите пред волците..волците до 40 години работат ги бркаат и веќе нема каде да одат а додека тигрите спаѓаат под мвр и може да им се отворат повеќе опции

абе сега не можеш да кажеп појаки послаби истата обука е сано што сега се понови времиња и имаат посовремено оружје и други работи
Фала приател дека самам да одам за тигрите и затоа прашувам!!!

zborat mi bese dali uste vezbaat taka kako po klipcinjata

Член од
7 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
па темава е всушност за тоа:D ако не те мрзи,напиши 5-6 реда... иначе

http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=09/policija-07-05.wmv&VestID=108201 дел од активностите за прославување 7 мај,ден на полицијата:vozbud:

еве ја ЕСЗ-ТИГАР:vozbud::violent1:
спасување со хеликоптер:vozbud:
мииирноооО!!!! тие најдесно се ЕСЗ-ТИГАР:vozbud: зверови

кој се сега овие???

Член од
16 декември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
2
Не прашуваме колку се... туку каде се!!!

С

Спенсер

Гостин
ЕСЗ-ТИГАР се...види на десна рака амблемот...

Да ве прашам нешто како е мотото на тигрите????
Едно име имаме-ТИГРИ ние се викаме... (ова го кажуваа кога полагаа заклетва мислам)

Не прашуваме колку се... туку каде се (како што кажа Дехор)

Kajgana Shop

На врв Bottom