Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека ти стаат анестезија и нема да боли.
Од лично искустви ти зборам.И ја имам страв и анестезијата ми помогна.
Оди провери ги забите.Јас мислев дека иам 2-3 расипани,а излезе дека се околу 10.Еве цела недела се моткам по заболекар и поправам по 2-3 заби дневно.па не се плашам ама ми е гад кога ми поправаат забиали сепак ок се
бај д веј не ми поправале заб минимум 8 години, а можда и 10. ептен здрави заби имам![]()
Оди провери ги забите.Јас мислев дека иам 2-3 расипани,а излезе дека се околу 10.Еве цела недела се моткам по заболекар и поправам по 2-3 заби дневно.
Блазеси на тебе...јас од страв скоро сите заби се или покварени или звадени...но сега таа фобија малку од малку ми помина,добив повеќе доверба во лекарите.Пречувствителна сум на болка,па дури иод самата инекција кога треба да се стави анесезинот,убодот многу ме боли,а онаа кога се убризгува ми се оди света да фатам...е сега овие приватните стоматолози ставаат анестетик и на самиот заб кога го прават(знам дека за нив тоа е по лошо ама барем не мислам оти ќе се онесвестам од болка)баш пред пет дена ми падна фуџи,ама онаа подсвесно ми е срав да одам:nesum:Немам страв јас сум иден заболекар.![]()