Сонував лав и лавица и јас со еден тип во амфитеатар...
nemas mnogu detali, ova izgleda kako borba , na ubavina , sila gracioznost , lavot i lavicata ste vsusnost vie, silni, ubavi , graciozni , nekoj se bori za tebe , ti se dodvoruva , mene taka milici , ako ne e tipot od sonot , togas e nekoj na kogo toj ti asocira...
--- надополнето ---
Сонував како сум требала да одам во странство со мајка ми но постојано сум се премислувала.(ги гледам и куферите подготвени)И кога за некое чудо се појавува мојот кумашин и ми вели дека ке се вратиме брзо.А по мене иде и мајка ми.И кога стигнувам до колата,и ја отварам вратата се потсетувам на личностите кои ми значат и се вракам назад и велам:Јас не сакам да одам никаде,не сакам да ги загубам личностите кои ги сакам и ја затварам вратата.
Any explanation please?
dali stoi pred tebe nekoja odluka , golema ocigledno...pretpostavuvam deka ...da...ne znaes sto te ceka posle toa , ama sprema si , edinstveno nesto sto te sprecuva da go storis toa , se tvoite bliski poradi koi ostanuvas ...vsusnost i ne se tie tuku ti , samata sto ne mozes da ja prekines vrskata , ti si taa sto ne mozes da se odvois i da pojdes po drug pat
...ako ne e toa , ako ne se raboti za golema promena vo zivotot, togas patuvanjeto vo stranstvo moze da se tolkuva kako patuvanje .....(ne e potrebno da go pisuvam se nadevam)
--- надополнето ---
jas bi sakala da go citnam misleneto za sonov od metatron znaci vaka
sonuvav kako sum vo nekoja soba so crven tepik i nekoi crveno beli niansi imase vo sbata i jas vnatre na srisno sum vlezena da zmam nekoe loto livce
i gledam deka toa e nedobitno livceto treba da go odnesam doma bidekei bratmi me ima poterano da go zemam .Ama kako so trgam da si odam pred mene zastanuva mojot bivs decko i mi vika ko ke se karas dase dokras i jas se obiduvam da go odbgnam i da si odam ama naednas me guska i mi vika deka me saka ama cudno e to so koga me guska gubam vozduh i taka se guskame nekoe vreme .I na mene mi teknuava deka mora da si odam da go odnesam livceto poso go cekale i on ne me pusta i tamam izlegof od vrata si gi baraf patikite crni mi bea vo sonot i ednata patika mi ja nemase navodno ja zelo nekoe kuce i taka ostanaf so edna patika
imas sansa , (srekja) da go nadmines gledanjeto na svetot preku prvata chakra , da pomines preku toaza da dobies nesto , iako ne izgleda deka imas dobivka ...duri potoa ke vidis sto si dobila , ako uspees normalno .... bivsiot decko e toj sto te sprecuva vo toa , toj ti ja crpe energijata i te blokira na patot kon tvojot uspeh i tvojata sloboda, ...ako vekje ne si sonego , ne znaci deka vrskata ne postoi , postoi i toa kako , si videla deka te gushi i ti preci , ti odzema vreme i energija (sigurno uste mislis na nego) ama moras da go ostavis , da ja raskines nevidlivata vrska pomegju tebe i nego zatoa sto patot po koj odis ne e dobar zatoa se patikite crni , istovremeno ti se i zastita na toj pat , a ti polovina si ja izgubila , ne e ubavo da se odi bosa....vnimavaj i posveti si vreme na ona sto ti go sakas , ama vistinski ...mozebi toa e i najteskoto da se prepoznae , sto e ona(ili koj) sto navistina ni treba ....poz!