- Член од
- 22 декември 2010
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 204
kako go cuvstvuvase?pozitiven, negativen , neutralen, dobar, los,...? bitno e...Не можев го видам како да беше пред мене но прикриен, во наводници поради тоа што не делуваше како човек.
kako go cuvstvuvase?pozitiven, negativen , neutralen, dobar, los,...? bitno e...Не можев го видам како да беше пред мене но прикриен, во наводници поради тоа што не делуваше како човек.
Студено и празно делуваше не беше добар.kako go cuvstvuvase?pozitiven, negativen , neutralen, dobar, los,...? bitno e...
Куќа скоро секогаш го означува оној што сонува - значи тоа си ти.Синоќа сонував кука.Што значење може да има тој сон?Сонував како одам покрај неа,ја обиколувам и и се восхитувам на убавата градба.
Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.Куќа скоро секогаш го означува оној што сонува - значи тоа си ти.
Па куќата си ти. Како се гледаш сам себе? Дали се восхитуваш и си полн со себе? Или може не се почитуваш и сакаш сам себе доволно - па треба да почнеш да се гледаш како извонредно човечко суштество.Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.
obicno kukjata, sme nie (ti) ama ako e tvoja kukja , ako ne e togas razmisli dali ima nekoja licnost na koja i se voshituvas , na sredenosta , ubavinata , ...na koja sakas a ne mozes da i se priblizis , mozebi taa e taa kukja , zatoa sto ti ne vleguvas vo nea tuku samo ja gledas...mozebi nekogas ke imas vo son i soba , sobata e nasiot intimen prostor , onoj koj e vo nasata soba obicno e nekoj so kogo spodeluvame intimni raboti i so kogo sme mnogu bliski...Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.
...WC to e necist prostor, od tamu izleguvaat necisti sili i te napagjaat , ne se toa deca , ne e bitno koi se ,(ili sto se) bitno e sto si posilen od niv , si se odbranil, niv im treba tvojata energija , ama nisto ne dobile (za sega)...pozdravВака минатата ноќ имав еден навистина одлепен сон, значи како сум отишол во школото каде што сум завршил основно и сум влегол во вецето и таму некое мало дете на возраст од 10 години ме испрскало со вода и сум му залепил 2 сељачки и тогаш од веце кабините ми излегло некое друго дете со нож во раката и посегнало да ме заколе, но не знам како сум му ја фатил и искршил раката и така се разбудив... Навистина чуден сон, ќе може некое објаснување?