Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Сонував како идам у темно по некој пат но од страна си имало светла од куќи, бандери и постепено се изгубив во темнината, значи ништо не се гледа сонувам чиста темница и се исплашив и назад трчам трчам и се вратив некако. Да не значи нешто лошо сонов?

значи у последно време сонувам хорори.. ден по ден.. и никој од нив нема допир со реалноста ( да сум сретнала нешто од тоа )... буквално може да се изражира некој филм..
и нема испрекинати кадри, наеднаш да сум таму ( како во др. сонови), се споено е ... :nesvest:

Читајќи сега еден член ме потсети на мој сон сличен како неговиот..

Значи сонувам како се наоѓам на голем одмор на школо и со моите другари одиме да јадиме и има многу луѓе гужва е. Наеднаш станувам свесен поточно луциден и гледам како еден човек се приближува кон мене. Имаше некако поцрно лице,мрсна коса и личеше на некој тежок наркоман или алкохоличар. И идеше право кон мене, а јас колку и да сакав да го избегнам неможев. Кога се приближи до мене ми промрмори нешто и го промени изгледот на лицето. Лицето му стана целото бледо и испукано, а косата му се издолжи и личеше на комбинација на Исус и на некој демон. Ме одзеде ептен непријатно чувство, значи ептен гнано чувство и неможам да го опишам.. Потоа продолжи надолу и пак со оној став како пијаница и сврте во најблиската уличка, а јас цело време се гледав накај него и очекував да се сврти..

П.С. што значи да сонуваш дека си каснат на сон и да ја чувствуваш болката ?

Утрово сонував чуден сон. Ја сонував сестра ми и тоа ми покажувала лична карта и со тоа сакала да ме убеди дека е постара од мене. Ме уверувала дека е родена 1981, цели 5 години постара од мене а всушност таа е помала од мене. Почнавме да разговараме, но таа додека разговараше со мене си играше со косата и одеднаш почна да се кубе, да и остануваат влакна во рацете и потоа се разбудив..глупав сон навистина.

Синоќа сонував кука.Што значење може да има тој сон?Сонував како одам покрај неа,ја обиколувам и и се восхитувам на убавата градба.

jas bi sakala da go citnam misleneto za sonov od metatron znaci vaka ;) sonuvav kako sum vo nekoja soba so crven tepik i nekoi crveno beli niansi imase vo sbata i jas vnatre na srisno sum vlezena da zmam nekoe loto livce :) i gledam deka toa e nedobitno livceto treba da go odnesam doma bidekei bratmi me ima poterano da go zemam .Ama kako so trgam da si odam pred mene zastanuva mojot bivs decko i mi vika ko ke se karas dase dokras i jas se obiduvam da go odbgnam i da si odam ama naednas me guska i mi vika deka me saka ama cudno e to so koga me guska gubam vozduh i taka se guskame nekoe vreme .I na mene mi teknuava deka mora da si odam da go odnesam livceto poso go cekale i on ne me pusta i tamam izlegof od vrata si gi baraf patikite crni mi bea vo sonot i ednata patika mi ja nemase navodno ja zelo nekoe kuce i taka ostanaf so edna patika :)

Сонував убиство на едно дете.Беше како на игралиште некое и тепачка некоја изгелда имаше а јас стоев така на средина од теренот и луѓе околу мене трчаат а јас стојам така мирно и многу депресивно ми се чини изгледав.Стојам значи на средина на таа гужва сите трчаат околу мене идат натака зборат довикуваат нешто и незнам тука што се случи.Тука изгледа убија некого, детето го позанвам ама нема врска ова можеби со него, се осеќав во сонот како и мене да ме убија а мене ам баш ич не ме интересираше.Толку незаинтересирано ми се чини како мене да ми дојдеа и да ми забиеа нож ке останев така мирен и ништо.Многу идиотски сон, зашто би ми било сеедно дали ке умрам?

Вака минатата ноќ имав еден навистина одлепен сон, значи како сум отишол во школото каде што сум завршил основно и сум влегол во вецето и таму некое мало дете на возраст од 10 години ме испрскало со вода и сум му залепил 2 сељачки и тогаш од веце кабините ми излегло некое друго дете со нож во раката и посегнало да ме заколе, но не знам како сум му ја фатил и искршил раката и така се разбудив... Навистина чуден сон, ќе може некое објаснување?

Синоќа сонував кука.Што значење може да има тој сон?Сонував како одам покрај неа,ја обиколувам и и се восхитувам на убавата градба.

Куќа скоро секогаш го означува оној што сонува - значи тоа си ти.

Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.

Па куќата си ти. Како се гледаш сам себе? Дали се восхитуваш и си полн со себе? Или може не се почитуваш и сакаш сам себе доволно - па треба да почнеш да се гледаш како извонредно човечко суштество.

Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.
obicno kukjata, sme nie (ti) ama ako e tvoja kukja , ako ne e togas razmisli dali ima nekoja licnost na koja i se voshituvas , na sredenosta , ubavinata , ...na koja sakas a ne mozes da i se priblizis , mozebi taa e taa kukja , zatoa sto ti ne vleguvas vo nea tuku samo ja gledas...mozebi nekogas ke imas vo son i soba , sobata e nasiot intimen prostor , onoj koj e vo nasata soba obicno e nekoj so kogo spodeluvame intimni raboti i so kogo sme mnogu bliski...

--- надополнето ---

Вака минатата ноќ имав еден навистина одлепен сон, значи како сум отишол во школото каде што сум завршил основно и сум влегол во вецето и таму некое мало дете на возраст од 10 години ме испрскало со вода и сум му залепил 2 сељачки и тогаш од веце кабините ми излегло некое друго дете со нож во раката и посегнало да ме заколе, но не знам како сум му ја фатил и искршил раката и така се разбудив... Навистина чуден сон, ќе може некое објаснување?
...WC to e necist prostor, od tamu izleguvaat necisti sili i te napagjaat , ne se toa deca , ne e bitno koi se ,(ili sto se) bitno e sto si posilen od niv , si se odbranil, niv im treba tvojata energija , ama nisto ne dobile (za sega)...pozdrav

Сонот е краток, но чуствата беа многу живи и впечатливи.
Пред мојата куќата се одвиваше беше зора но сонцето не беше сеуште излезено, имаше магла и во него имаше
едно дете само поминуваше низ дворот, потоа се појавија темни облаци насекаде околу куќата и кога го видов тоа
бев запрепастен од тоа колку ја има таа енергија и во каква големина е тоа нешто, почуствував дека тоа е зла темна енергија, влијаниа околу куќата, се почуствував очајно и вчудоневидено и само му реков, ти наредувам во името Христово да се раскрстиш.
Веднаш потоа сонот заврши, ве молам за толкување Метатрон и Златен облак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom