- Член од
- 22 декември 2010
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 204
Не можев го видам како да беше пред мене но прикриен, во наводници поради тоа што не делуваше како човек.
kako go cuvstvuvase?pozitiven, negativen , neutralen, dobar, los,...? bitno e...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можев го видам како да беше пред мене но прикриен, во наводници поради тоа што не делуваше како човек.
kako go cuvstvuvase?pozitiven, negativen , neutralen, dobar, los,...? bitno e...
Синоќа сонував кука.Што значење може да има тој сон?Сонував како одам покрај неа,ја обиколувам и и се восхитувам на убавата градба.
Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.Куќа скоро секогаш го означува оној што сонува - значи тоа си ти.
Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.
obicno kukjata, sme nie (ti) ama ako e tvoja kukja , ako ne e togas razmisli dali ima nekoja licnost na koja i se voshituvas , na sredenosta , ubavinata , ...na koja sakas a ne mozes da i se priblizis , mozebi taa e taa kukja , zatoa sto ti ne vleguvas vo nea tuku samo ja gledas...mozebi nekogas ke imas vo son i soba , sobata e nasiot intimen prostor , onoj koj e vo nasata soba obicno e nekoj so kogo spodeluvame intimni raboti i so kogo sme mnogu bliski...Како тоа ај те молам подобро протолкувај ми го сонот.
...WC to e necist prostor, od tamu izleguvaat necisti sili i te napagjaat , ne se toa deca , ne e bitno koi se ,(ili sto se) bitno e sto si posilen od niv , si se odbranil, niv im treba tvojata energija , ama nisto ne dobile (za sega)...pozdravВака минатата ноќ имав еден навистина одлепен сон, значи како сум отишол во школото каде што сум завршил основно и сум влегол во вецето и таму некое мало дете на возраст од 10 години ме испрскало со вода и сум му залепил 2 сељачки и тогаш од веце кабините ми излегло некое друго дете со нож во раката и посегнало да ме заколе, но не знам како сум му ја фатил и искршил раката и така се разбудив... Навистина чуден сон, ќе може некое објаснување?