Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Golden_boy_HUS
  • Време на започнување Време на започнување
Makedonija GP gazi kako sto i dolikuva , samo napred ... bravo za letnive zasiluvanja ja opravdaa doverbata . Pozdrav ovaa nedela ke odmorime malku a za dve nedeli go gazime Vardar !!! :tapp:

Денеска во Тетово, против Тетекс. Ќе биде добра утакмица, ќе има лавови или не?

Lavovi dolgo ve nema na kajgana sto e rabotava timot treba da se saka i vo dobro i vo loso.Zabeleskava e dobronamerna.

Tie sto si go sakaat klubot tuka se koga mu e najpotrebno !!! POzdrav

А каде тоа тука? За да се сака клубот треба да пишеш на кајгана форум и да го потврдиш тоа? Не бидите...

А каде тоа тука? За да се сака клубот треба да пишеш на кајгана форум и да го потврдиш тоа? Не бидите...
ti dojde od tetovo da mi kazes kako da si go sakam klubot?
koga mu e potrebna podrska na klubot jas sum na stadion zatoa ti uzivaj si:wink:

Недела 15 :00 часот Стадион: Горче Петров
Македонија ЃП - Вардар

Мислам дека ова ке биде еден од подобрите дерби натпревари оваа сезона. Според квалитетот на другите екипи мислам дека Македонија и Вардар ке се борат за врвот . Би требало да има добар фудбал во недела. Имаме екипа која мислам дека може да го победи Вардар !!! Поздрав :wink:

ti dojde od tetovo da mi kazes kako da si go sakam klubot?
koga mu e potrebna podrska na klubot jas sum na stadion zatoa ti uzivaj si:wink:

Погрешно сме се разбрале, не напињај одма! Мислев дека ти си еден од оние што јадеа бурек овде, дека немале навивачи Мак. Ѓ.П затоа што не пишувале на кајгана форум...бре!

Недела 15 :00 часот Стадион: Горче Петров
Македонија ЃП - Вардар

Мислам дека ова ке биде еден од подобрите дерби натпревари оваа сезона. Според квалитетот на другите екипи мислам дека Македонија и Вардар ке се борат за врвот . Би требало да има добар фудбал во недела. Имаме екипа која мислам дека може да го победи Вардар !!! Поздрав :wink:

интересна утакмица ке биде .... јако ке биде на теренот и на трибините ... комити ви идат на гости :vozbud:

Нормално, до сега даваа, и ќе продолжат да даваат...а ова коло се знае која утакмица е дерби :)

едит:
Милано - Пелистер 28.09 15:30
Напредок - Ренова 28.09 15:30
Македонија ЃП - Вардар ТВ 28.09 15:30
Работнички - Победа 28.09 15:30
Металург - Силекс 28.09 15:30

еве и потврда :)

интересна утакмица ке биде .... јако ке биде на теренот и на трибините ... комити ви идат на гости :vozbud:
Doagjame sigurno na gosti. 100% ke bideme i poveke od vas:):)
A, deka ke ne pobedite:pos2:
Pamtite koj vi ja pusti utakmicata na gradski. Usluga za uskuga 100% e namestena, ali i da ne e ke ve pobedime

lavovi ve postuvam ama ne mozete so KOMITITE!!!!!!!!!!!!
A toa ke vi go dokazeme vo nedela-VARDAR:MAKEDONIA GP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom