Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Болест тешка.. и нејќам да го толкувам, до сеа најлош сон...![]()
Секс на сон, значи дека ќе се разболеш, и ти и таа што си ја сонил.. ништо страшно :smir:
Сонував голема сиромаштија во моето семејство.
Сањав како идам на факс, регулар шема како и секој ден само што надвор било темница а не ден...Сум застанал на семафор а до мене чоек на точак...И свети црвено , јас чекам да се упали зелено и да тргнам...И одеднаш глеам како човекот што е до мене трга на црвено а од другата страна иде дводелен автобус...Уместо да помине побрзо овој се стаписува и застанува и автобусот го прегазува...Одеднаш не знам што да праам пошо од тоа што цел автобус поминал преку него и му отсекол дел од прстот кој се наоѓа на тротоарот до мене...Се нашла таму и некоја жена а јас сум си продужил накај факс....
Многу чудно...
Значење...![]()
Луси сонував запалка како ми стои на кутијата цигари и утрово кога се разбудив се сеќавав само на таа слика и еве уште не ми излегува од глава?:smir:
Ova ne e normalno so go sonuvam cela nedela znaci
Sonuvam kako ima nekoja vojna site placat a jas placam na momenti so niv na momenti se smeam.Tolku sum isplasena vo sonot od se, od site tie ubivstva koi gi gledam vo sonot, od krvta koja so e nasekade okolu mene.No najinteresnoto e sto sekogas ama bas sekogas koga doagam jas na red da me ubijat mene mama me budi.Sekogas mi se desava istoto, sekogas....
Aj koj se razbira vo sonovi ako moze da mi akze so znaci ova se...
Fala odnapred:smir:
))) Луси Олмајти, сонував како во џебот немам воопшто пари, ал дупе бев ептен. Дали тоа значи дека ако брцнам сеа, ќе најдам многу кеш?
))
Ајде, можам и јас вака да гаѓам сонови. Конкуренција ќе ти бидам![]()