Guns 'N' Roses

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Порано многу ги слушав, ми беа едни од најомилените али сега не :nenene:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...започнав со гнр..:pipi:..со свит чајлд..најако песниче им е...и мн други..
..инаку сеа читам за новиов албум..ама сепак не веруам дека некогаш ќе излезе..зашто нема да биде она што беа во 90-те. Според мене..тие ќе преставуваат бенд..кој вечно ќе живее во рок историјата!!

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Јас започнав со една игра на сони кец..кога бев прво одделение...нешто авиони се возеа...музиката во позадина беше закон..

Gnr..слушам рок, слушам се`, но, не ме интересира кој ја пее песната, дали некој ја слуша песната, ниту пак како се вика песната...најважно ми е да ми се допаѓа песната...ова насловите и пеачите сакам да ги дознаам само зашто ми се потребни за да ја најдам таа песна...

Ann'

Jezebel's Daughter
Член од
9 јуни 2008
Мислења
210
Поени од реакции
9
Chinese Democracy (песната) е жива катастрофа. Ужас.

Ann'

Jezebel's Daughter
Член од
9 јуни 2008
Мислења
210
Поени од реакции
9
Од Axl ништо друго не може да се очекува.
Со самото заминување на Изи бендот се изгуби.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Споредм мена најдобриот бенд во светот :pipi: , омилени песне ми са : новембер реин, донт ју крај, свит чајл оф мајд, парадајс сити, јестердеј, ист со изи ... уствари свите немааа некоја лоша песна :vozbud: или не сум слушнал :toe:

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
најдобар бенд дефинитивно најубави песни и прекрасна музика don`t cry совршенство како и novembr rain:):):) стварно многу ги сакам особено аксел :drk:

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
За фановите (ако има такви, освен мене) - "Chinese Democracy" официјално излегува на 23-ти Ноември 2008, има официјална листа на песни, моментално се снима и спот и сл. ЛИНК
П.С. Ако некој знае некој начин како може да се нарача, нека ми каже - едноставно морам да го имам

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
За фановите (ако има такви, освен мене) - "Chinese Democracy" официјално излегува на 23-ти Ноември 2008, има официјална листа на песни, моментално се снима и спот и сл. ЛИНК
П.С. Ако некој знае некој начин како може да се нарача, нека ми каже - едноставно морам да го имам
Последниве 15 години излегува тој албум , и секоја година таман само што не излегол. Можеби мојве деца ќе го слушнат...или внуците не знам.

"Chinese Democracy" will be out decembar 46-th year 5072

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Последниве 15 години излегува тој албум , и секоја година таман само што не излегол. Можеби мојве деца ќе го слушнат...или внуците не знам.

"Chinese Democracy" will be out decembar 46-th year 5072
Не треси, провери го линкот, се е потврдено од менаџментот на бендот и моментално cd-њата се разнесуваат по светот - веќе се вршат нарачки, го има на BestBuy.com, провери си.

Kajgana Shop

На врв Bottom