Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Очекувај тоа што го бараш долго време ќе ти се оствари.
Да, ама во сонот нонстоп еден другар се обидуваше да ме претркне, и на моменти идаше пред мене, јас пак се борев и стигнав пред него кон крајот...

Тој пријател ќе бара помош од тебе.... Ти ќе му помогнеш и за возврат ќе бидеш награден...

што значи да сонуваш милион женски ама кога треба да имаш sex
папагалот те буди ?

Sonuvav molnji i gromovi...znae nekoj sto bi bilo toa?
Потсвесно се плашиш од грмотевици, онака исконски како нашите предци што правеле, си барал заштита токму од тоа и тоа ти се отсликало во сонот.

Само бебе ако е машко е ѓавол, ако е женско е ангел, ако раѓаш значи дека ќе се ослободиш од некоја мака и ќе ти олесни:smir:
DISKRIMINACIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: abe porastete ednas veke...

Потсвесно се плашиш од грмотевици, онака исконски како нашите предци што правеле, си барал заштита токму од тоа и тоа ти се отсликало во сонот.

И од ова се разбираш а ? Бреее алал да ти е :)

Инаку громови општо значат немири, нечисти мисли, или премногу лоши спомени, пази само како ќе ти се одсликаат:smir:

Кога станува збор за соновиве,ми се има случено да сонувам какоо ми пага заб и тогаш ми умре кумот и прадедо ми

Само бебе ако е машко е ѓавол, ако е женско е ангел, ако раѓаш значи дека ќе се ослободиш од некоја мака и ќе ти олесни:smir:

Хаха а мене една другарка денеска ми рече обратно: Ако е машко е ангел, ако е женско е ѓавол -.- И сеа кому да верувам?? Бај д веј машко беше :vozbud:

Ретко сонувам....Ноо кога сонувам е многу страшно =)

Сум била изнервирена сум плачела мн. Дени ме тешел :smir: а у исти момент сум фрлала пари по земјата... Иљадарки . петстотки.. шо значи тоа?

Е, јас пак често сонувам како наоѓам пари.
Ама многу пари.
И многу често го сонувам ова веќе година-две.

Да ама јас не сум ги нашла туку сум ги фрлала околу мене... де бе некој :) да каже шо значе ..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom