Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Неочекуван, додека јас непрестано мелам,да ем прекине со бакнеж,кој ќе биде доолг,страстен,и со рацете да ми ја тргне косата од лицето и од рамењата,и да продолжи натаму со кратки бакнежи.

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Нежен , прилично долго , бавно и малце гризење :) :) :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Неочекуван, додека јас непрестано мелам,да ем прекине со бакнеж,кој ќе биде доолг,страстен,и со рацете да ми ја тргне косата од лицето и од рамењата,и да продолжи натаму со кратки бакнежи.
Аааа и јас сакам ваков највеќе на свет бе.
Ама никад не ми се случило тоа, а ептен ми е филм.
Башка ко што сум си склона на зборење...и тамaн ќе ме сецне и бакнееж.:back:
А шо убаво би било.:pipi:

Додуша еднаш имав сличен таков бакнеж, ама не беше тоа тоа.

Сакам бе таков. Баш ко што го опишала Desire во постот.
Нема да спијам цела вечер доколку би имала таков бакнеж.:)

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Најмногу ќе ме возбуди старсен бакнеж така неочекувано и кога ќе сакам уште да прекине и да ми даде нежни бакнежи:pipi:

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
На вратот од десна страна ...и ако уште после тоа дувне нежно на истото место...ЕКСТАЗААААААА :vozbud:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
У врат ама и двајцата да бидеме испотени.....уф тоа потта.....шо убаво:)
:back:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Искрен бакнеж .. !
Не бакнеж од типот „Лее ајде нека заврши“ .....

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Страсен. Шо нејкеш да заврши. Под дожд.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
На зенска ми....ммммм....со пирсчето...мцмц...најбоље!!!:back:

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Ako ima strast u oci i pred da me poljubi:back: sigurno ke bide dobar. Da bide socni i ne mnogu kratki baknezi..i dolgo da trae seto toa:pipi:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Баш одморов со една србинка се најдов... ллеле како се бакнувала... Онака прво малце по врат, па полека со бузите до мојата уста, па гризење на бузите , па мењавање на темпо со јазикот... па онака кратки бакнежи, провокација. Едноставно беше мајстор дејчево. Два и пол саата бев со неа и и го забраев името. Најглуп сум :pipi: Здравје догодина повесели

E

elence*$

Гостин
Мора да има прво eye contact...
после негде 5-10 секунди стоите еден пред друг на минимално растојание, онака да му го осетиш дишењето и забрзувањето на пулсот...
после тое не ни мора да се трудиш...ќе те совлада следната секунда, само поинтересно е да го одолговлекуваш... тоа возбудува уште повеќе..
и одвреме навреме грицкање нежно на усните:pipi:

другите елементи ај не морат да ги откривам...
:pipi:

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
Pa vaka...najjakiot baknez so mi se ima sluceno e vo italija....koj bese dolgo ocekuvan veke 4-5 meseci.. i bese prosleden so golemi strasti i ednostavno nemase opis....(mislam deka uste imam posledici od toa "cudo")wooooww...toa bese edna od rabotite so nikogas nema da se zakaam bidejki i togas ne mi bea jasni nekoi raboti pa morav da vratam.......e toa mi e najjakiot baknez vo mojot zivot koj samo malku mina go znaat koj ednostavno nemase opis ....ednostavno nesto sto bese sudeno da se sluci....... pozz.... _ _ _ _ _ _ a......mwah.... i miss u..........baby........."i will be waiting"......"again"
ps. ne sakav vaka da se doznae baby..... stvarno e ironicno.(ama veke koga pocnuvas).............pozzzzaaaaaaa.........

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Баш одморов со една србинка се најдов... ллеле како се бакнувала... Онака прво малце по врат, па полека со бузите до мојата уста, па гризење на бузите , па мењавање на темпо со јазикот... па онака кратки бакнежи, провокација. Едноставно беше мајстор дејчево. Два и пол саата бев со неа и и го забраев името. Најглуп сум :pipi: Здравје догодина повесели
:eek:ftopic:А каква србинка бешеее ТОП! Памет у глава следен пут Шорти. Иначе јас сакам бавни Француски бакнежи, па надолу кон вратот по малце. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom