Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

• Креатор на темата Креатор на темата Orion2
  • Време на започнување Време на започнување
Неочекуван, додека јас непрестано мелам,да ем прекине со бакнеж,кој ќе биде доолг,страстен,и со рацете да ми ја тргне косата од лицето и од рамењата,и да продолжи натаму со кратки бакнежи.

Неочекуван, додека јас непрестано мелам,да ем прекине со бакнеж,кој ќе биде доолг,страстен,и со рацете да ми ја тргне косата од лицето и од рамењата,и да продолжи натаму со кратки бакнежи.

Аааа и јас сакам ваков највеќе на свет бе.
Ама никад не ми се случило тоа, а ептен ми е филм.
Башка ко што сум си склона на зборење...и тамaн ќе ме сецне и бакнееж.:back:
А шо убаво би било.:pipi:

Додуша еднаш имав сличен таков бакнеж, ама не беше тоа тоа.

Сакам бе таков. Баш ко што го опишала Desire во постот.
Нема да спијам цела вечер доколку би имала таков бакнеж.:)

Најмногу ќе ме возбуди старсен бакнеж така неочекувано и кога ќе сакам уште да прекине и да ми даде нежни бакнежи:pipi:

На вратот од десна страна ...и ако уште после тоа дувне нежно на истото место...ЕКСТАЗААААААА :vozbud:

У врат ама и двајцата да бидеме испотени.....уф тоа потта.....шо убаво:)
:back:

Искрен бакнеж .. !
Не бакнеж од типот „Лее ајде нека заврши“ .....

Nezen,bez jazik na pocetokot,so mnogu strast:) Dz & I

Аааа и јас сакам ваков највеќе на свет бе.
Ама никад не ми се случило тоа,а ептен ми е филм.

Mene mi se desi samo ednash ...prosto neverojatno beshe,bash kako na film:)

Ako ima strast u oci i pred da me poljubi:back: sigurno ke bide dobar. Da bide socni i ne mnogu kratki baknezi..i dolgo da trae seto toa:pipi:

Баш одморов со една србинка се најдов... ллеле како се бакнувала... Онака прво малце по врат, па полека со бузите до мојата уста, па гризење на бузите , па мењавање на темпо со јазикот... па онака кратки бакнежи, провокација. Едноставно беше мајстор дејчево. Два и пол саата бев со неа и и го забраев името. Најглуп сум :pipi: Здравје догодина повесели

Мора да има прво eye contact...
после негде 5-10 секунди стоите еден пред друг на минимално растојание, онака да му го осетиш дишењето и забрзувањето на пулсот...
после тое не ни мора да се трудиш...ќе те совлада следната секунда, само поинтересно е да го одолговлекуваш... тоа возбудува уште повеќе..
и одвреме навреме грицкање нежно на усните:pipi:

другите елементи ај не морат да ги откривам...
:pipi:

Pa vaka...najjakiot baknez so mi se ima sluceno e vo italija....koj bese dolgo ocekuvan veke 4-5 meseci.. i bese prosleden so golemi strasti i ednostavno nemase opis....(mislam deka uste imam posledici od toa "cudo")wooooww...toa bese edna od rabotite so nikogas nema da se zakaam bidejki i togas ne mi bea jasni nekoi raboti pa morav da vratam.......e toa mi e najjakiot baknez vo mojot zivot koj samo malku mina go znaat koj ednostavno nemase opis ....ednostavno nesto sto bese sudeno da se sluci....... pozz.... _ _ _ _ _ _ a......mwah.... i miss u..........baby........."i will be waiting"......"again"
ps. ne sakav vaka da se doznae baby..... stvarno e ironicno.(ama veke koga pocnuvas).............pozzzzaaaaaaa.........

Баш одморов со една србинка се најдов... ллеле како се бакнувала... Онака прво малце по врат, па полека со бузите до мојата уста, па гризење на бузите , па мењавање на темпо со јазикот... па онака кратки бакнежи, провокација. Едноставно беше мајстор дејчево. Два и пол саата бев со неа и и го забраев името. Најглуп сум :pipi: Здравје догодина повесели
:oftopic:А каква србинка бешеее ТОП! Памет у глава следен пут Шорти. Иначе јас сакам бавни Француски бакнежи, па надолу кон вратот по малце. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom