Груевски vs. Шекеринска. Кој е подобар политичар?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар политичар?

• Вкупно гласачи
    193
rabotata e deka bea veteni lani i trebase da bidat doneseni do sega za da zavrsat rabota ovaa leto so pozarite.a inaku mozese i prethodnata zima da bidat doneseni.

иначе нема што да дискутираме на темава веќе резултатите се јасни така да гледај горе и ке видиш кој е пдобар политичар!

Луѓе државата ни пропаѓа канадерите не се баш примарна работа па нели луѓето имаат кофи и лопати па нека гасат шо па вие сеа паметите се од лани шо кажал дека ЌЕ напраи Груевски

[acko]®;1626097 напиша:
иначе нема што да дискутираме на темава веќе резултатите се јасни така да гледај горе и ке видиш кој е пдобар политичар!
Абе ацко за да може да те оценуваат како политичар мора да имаш напраено нешто во моментов Грувски човече нема ништо напраено уствари проба да направи ама пошто е неуспешен политичар и нема капацитет не напраи ништо

Ne mi se veruva deka nekoj ja kategoriziral sekerinska ko politicar.Smesno.

A daj be inace so napravija vie od SDSM pa dodeka bea na vlast.edna pozitivna rabota.Ete gradonacalnikot u Dojran e od SDSM.i ubavo go izgasi pozarot prvoklasno .sekoja cest.I plus ne znam so se raspravate na temava.Koga politicar od SDSM e pokanet od nekoja naucna institucija od stranstvo ili na berza.Ili pa da go ima u economist eden od najuglednite vesnici vo svetot.

[acko]®;1626073 напиша:
а чекај мора да има пожар за да ги донесат така? неможе зимно време кога нема пожари? извини чим е така не знаев ја... мислев тие летаат и кога нема пожари ама не било така...

а малку беше еден Дојран што ќе го изгубевме, од Ресен требаше да пуштаме возила, зошто моментално Ресен има најмодерни возила од Англија донесени бидејќи општината се снабдила навремено, а лани и Битола ќе ја дадевме... па тоа е срамота! од грешките се учи, лани имавме, но оваа година како да не сме научиле ништо.

zarem vo 21 veke da gasime pozari so lopati i kofi.
тоа ми е поентата груевски штом не ги донесол канадерите сака така да гасиме пожари или мислеше оваа година нема да има пожари па луѓето ке заборават што ветил лани ....

На темата:ни едниот ни другиот.Груевски можеби ќе успееше доколку својата харизма ја насочеше кон народот,а не кон сопствените апетити за популарност.Што се однесува до Рада-има големи елементарни недостатоци...особено на полето на математиката.

Рада-има големи елементарни недостатоци...особено на полето на математиката.
Радмила Шекеринска има завршено електро мислам или некој од тие смерови така да извини али има огромни познавања на математика физика и други природно математички науки

Radmila mie mene licno asistentka.Ne se pojavila na fax 3 godini a plakja demonstratori da i vrsat raboti.EEEjjjjjj lider na partija a stoi na platen spisok 3 godini.Da moze ke pocne i taksi da vozi.Pa posle ti ke mi ja kazuvas.PS pojma nema od fizika.

Рада е можеби добар оратор,ама добар математичар и статистичар во никој случај.

Рада е можеби добар оратор,ама добар математичар и статистичар во никој случај.

Се лажеш.

Сите се они само добри статистичари.

Само статистиката ни остана во овие 17 години.

[acko]®;1625854 напиша:
значи мелењето празна слама не е продуктивно зборење! битна е суштината на говорот и колку држи тоа што се збори. на шеќеринска сега за сега тоа не и оди од рака. она стварно може да збори многу ама ако приметиш она само го повторува истото 101 пат...

а тоа што груевски не може да каже Л и Р тоа се вика ГОВОРНА МАНА и тоа е од раѓање. така да неможеш да го научиш на тие две букви затоа што така е роден. исто како НЕМ човек да тераш да прозбори!!
Другар знам дека политиката е нон-стоп карење ај зошто да се кариме сега битно е да се дружиме, секој го има своето мислење се зезав за грујо, а за шекеринска што мислам дека е подобра МИСЛАМ не ти отврдувам.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom