Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ја изразува љубовта за која не и требаат зборови.

И кога е во прегратка на друг и не е повеќе ваша.

Кога е замислена.Кога е некаде далеку со мислите и е исклучена,не придава значење на се што се случува околу неа...

Pa mislam deka zenata e najubava koga ke stane od spienje...zatoa sto togas se gleda nejzinata prirodna ubavina... A ona sto e prirodno e i najubavo, neli?

Какви сте бе вие кога ќе се разбудите? Јас сум потечена, со гурели во очите и торнадо коса. И што има убаво во тоа?:ajdebe:

Скулгрл напиша:
Какви сте бе вие кога ќе се разбудите? Јас сум потечена, со гурели во очите и торнадо коса. И што има убаво во тоа?:ajdebe:
Оти вака ме разочараш во апансас муабет:)

Скулгрл напиша:

Па ако како таква женатѕа не го извади од памет мажот со кого спиела, тогаш знае мажот дека му се допаѓа тоа што го одбрал, затоа и му е најубава, а за со жминкање, секоја може да ја направат од гроб во холивудска глумица.

Пуфф ова е најлесно. Кога е на шопинг со неограничена кредитна картица!

Пуфф ова е најлесно. Кога е на шопинг со неограничена кредитна картица!
:pos2:Да...најчесто.
Или кога се спрема за да се бања, или кога се спрема за да си легне или кога има секс и итн...

И кога е во прегратка на друг и не е повеќе ваша.

Не се согласувам... баш напротив... жената е најубава кога е МОЈА!
(плус она претходноно што го пишав :) )

Во контекс на она што јас го кажав имаше еден прекрасен текст од Викторг,но за жал мислам дека замина во потопот.Ако го има негде зачувано,нека го постира делот во кој ја гледа бившата девојка.Неможеме да збориме околу ова,бидејќи е за секој различно.

Кога е природна. И кога се обидува да биде мистериозна. :)

Се слоужувам со горниов пост,најубава е природна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom