Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Точно е она на ејсид дека девојка е секогаш убава во очите на оној кој ја љуби, а најубава е...
кога е во прегратка на друг и не е повеќе ваша.
...кога човекот сфатил колку е вредно она што го изгубил и е во друга прегратка.

Во контекс на она што јас го кажав имаше еден прекрасен текст од Викторг,но за жал мислам дека замина во потопот.Ако го има негде зачувано,нека го постира делот во кој ја гледа бившата девојка.Неможеме да збориме околу ова,бидејќи е за секој различно.

Еве го текстот,преубаво напишано!

Викторгг напиша:
Искрено... навистина си грда. Кога те гледам ми доаѓа да заплачам бидејќи не можам да ја одвојам таа одвратна мисла од себе, таа помисла дека сум те бакнал. Премногу си патетична. Сигурно си направила коалиција со ѓаволот за да успееш да ме добиеш. Па јас сум ангелче за тебе, како заглавивме заедно? Знаеш и сама дека правев се за тебе, а ти на тоа ми враќаше со морничави обвинувања за тоа што мразот на Алјаска се топи. Свести се гг, ова повеќе не е гуд гејм. Нејзиниот лик веќе не го гледам, и тоа е една работа заради која вреди да станам религиозен. Секој ден се молам повеќе да не те видам...
Сепак по една година те видов. Случајно. Изгледаш прекрасно. Убава долга права руса коса која се прелива преку твоите очила за сонце. Ме бакна со усничките желни за уште една ноќ со мене. Колку си прекрасна кога не си со мене. Хах, па тоа го докажува твојот пријател кој го држиш за рака. Скиснат е сиротиот, погледни го, нема причина да живее. Си го исцедила комплетно. Жал ми е пријателу, од мене нема никогаш да добиеш партија шах во неделно попладне. Носи ја од тука... сакам да ја запамтам дека е прекрасна иако делата и го гнасат ликот...

...pokraj togash koga e bremena vo prvite nekolku meseci zenata e najubava i koga nemozesh da ja "imash" ...

Кога ќе стане насабајле, гола во моја кошула. Priceless...

И јас мислам дека жената е најубава кога е трудна но исто и кога е среќна и заљубена,а и кога се бакнува:back:

Кога ке ја погледнам станата од спиење со бушава коса, потечени очи и утринска насмевка :)

Кога спие,кога се смее, ќе се засрами и образите и поцрвенуваат.(ова не кај сите де,некои не се срамат:))

Posebno nesto zraci od zenata.. Nasabajle.. Vo maica/kosula na toj sto go saka, vidlivo srekna, onaka pospana bez sminka, so osobata sto i znaci pokraj nea..

KOga e vo najprirodnata poza za nea , opustena i so nasmevka na liceto vednas vo eden poseben za nas znacaen moment po dobro zavrshenata rabota od koja ostanuvam zabezeknat na nejzinite vestini , inventivnost i kreacija ... da da definitivno vo kujna po spremenata vecera

И кога е во прегратка на друг и не е повеќе ваша.

тоа е исто кога го гледаме саканиот во прегратките на друга и не е повеќе наш...

можеби не му е овде местото на овој коментар но нема отворено тема за тоа кога е најубав мажот :)

Кога личи на мене retarda:

Шега настрана... Кога е среќна, се слагам, и кога е заљубена, сјајот во очите ја прави неодолива. :pipi:

Затоа сите мажи се заљубуваат во веќе заљубени жени. :pos:

Шармот и харизмата се најголема причина за љубов
mysmilie_176.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom