Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Да,да секоја чест за Звезда го тепаше еден Бенетон со Марио Остин,Сорања и компанија...секоја чест

tepase zvezda protiv union olimpija 96-91 vo tezok mec.........
vodime 1;0 ,u petok e revansot vo tivoli..........
se igra na dve dobieni.....

i jas sum zvezdas taaa zvezda bese tokmu taa koja go odredi mojot pat vo zivot jas ziveam za fudbalot i bi umrel za nego a stanav navivac na celtik kako ?????? i jas ne znam mozebi zaradi larson no i zaradi sto tie se skoti a jas sum opsednat so skotskata kultura i tradicija

i jas sum zvezdas taaa zvezda bese tokmu taa koja go odredi mojot pat vo zivot jas ziveam za fudbalot i bi umrel za nego a stanav navivac na celtik kako ?????? i jas ne znam mozebi zaradi larson no i zaradi sto tie se skoti a jas sum opsednat so skotskata kultura i tradicija

respect,drugar..........

INDEPENDENCE FOR SCOTLAND.........

Ја сум голем фан на ZVEZDA и се занимавам со кошарка мн одамна и кога би ме прашале да одберем да играм за ZVEZDA или Panatinakos,CSKA,RealM. јас би одбрал ZVEZDA бидејќи имаат најдобри навивачи во светот!!! DELIJE SEVER !!!!!!!!!!

XE XEXEXE BRAVO ZA TEBE MNOGU KE PECALES JAKA PARA KE FANES IN SO E NAJTRAGICNO KE BIDE KAO I SEKOGAS "SILOVANJEEEEEEE"AKO KAPIRAS SO SAKAM DA TI KAZAM ALI AKO SI DOBAR NE EPROBLEM MOZE KE TE ZEMAT IDI PRIJAVI SE POSTO OVA U POSLEDNITE 16UTAKMICI
PARTIZAN 15 : CZ 1 POBEDA

XE XEXEXE BRAVO ZA TEBE MNOGU KE PECALES JAKA PARA KE FANES IN SO E NAJTRAGICNO KE BIDE KAO I SEKOGAS "SILOVANJEEEEEEE"AKO KAPIRAS SO SAKAM DA TI KAZAM ALI AKO SI DOBAR NE EPROBLEM MOZE KE TE ZEMAT IDI PRIJAVI SE POSTO OVA U POSLEDNITE 16UTAKMICI
PARTIZAN 15 : CZ 1 POBEDA
епа ајде толку ако знаеш и ако кажуваш кој колку пати тепал кажи кој има повеке титули во баскет во србија од звезда и партизан

почна војната меѓу македонците кои навиваат за српски тим..

Црвана Звезда и Партизан имаат по 15 титули, а инаку Партизан е потрофеен во поглед на титулите во европските
купови (3 пати шампион на Радивоје Кораќ, 2 пати на Јадранска лига, 1 европски шампион, 9 пати освојувач на куп)
П.С. во Србија се шампиони 7 пати по ред

Не е важно кој има повеќе титули важно е кој има подобри , погласни и поверни навивачи а тоа се DELjIJE SEVER !!! ,,Не е важно што се случува на теренот важно е што се случува на трибините,,

[zEUs];1503444 напиша:
Не е важно кој има повеќе титули важно е кој има подобри , погласни и поверни навивачи а тоа се DELjIJE SEVER !!! ,,Не е важно што се случува на теренот важно е што се случува на трибините,,

Не мислам да се објаснувам, само најсериозно ако не се разбирате не постирајте. Како можеш да кажеш дека Делије имаат подобри навивачи кога подолго време бојкотираат, второ правиме муабет за кошарка а не за фудбал. Во сала се знае кој се неприкосновени Гробари и Гате 13. И втора работа викаш се знае кој се верни... е што овие што ти кажав не се верни. А инаку и тоа како е важно што се случува на теренот, немој да се лажеш.

во сала се знаа кој се ....ГРОБАРИ .. а за титули во кошарка ПАРТИЗАН имат повеке

Не мислам да се објаснувам, само најсериозно ако не се разбирате не постирајте. Како можеш да кажеш дека Делије имаат подобри навивачи кога подолго време бојкотираат, второ правиме муабет за кошарка а не за фудбал. Во сала се знае кој се неприкосновени Гробари и Гате 13. И втора работа викаш се знае кој се верни... е што овие што ти кажав не се верни. А инаку и тоа како е важно што се случува на теренот, немој да се лажеш.
ABE NE SE ZAMARAJ SO DOTICNIOT ZEUS POSTO OCIGLEDNO IMA BRAIN DAMAGE MISLAM NEMA SO DA SE KOMENTIRA DECKOTO E DOVOLNO PAMETEN POSTO SE GLEDA NELI OD MAPISANOTO IZGLEA MNOGU VREME MU EBILO POTREBNO ZA DA GO SMISLI OVA

епа ајде толку ако знаеш и ако кажуваш кој колку пати тепал кажи кој има повеке титули во баскет во србија од звезда и партизан
ABE ME MRZE DA POSTUVAM OD OFF.WEB SITE ALI MORAM I DAJ COVECE SVESTI SE I TI I SITE KOJ SO NAVIVAAT ZA CZ.U BASKET MISLAM SUVISNO E SE COVECE AKO ZBORES ZAINAET ONDA MOZE DA SE RASPRAVAME DO SABAJLE ALI KE SI POGLEAS TI KOJ E PODOBAR

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom