Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
Protiv irska a so kogo igra mkd , mora da igra Hasani vo prv tim mnogu e vo dobro dobra
Same story, different time
Protiv irska a so kogo igra mkd , mora da igra Hasani vo prv tim mnogu e vo dobro dobra
Same story, different time
Така е братче нека пукнат сите што и мислат лошо на Македонија и Македонците ни еден да не остане !NEKA PUKNAT DUSHMANITE !!!
Иди земи си карта на време , ја вчера земав...Ако идам на утакмицава, ќе идам само ради отворањето на Запад. Ептен кејф ми прави новата трибина.
Добро што е многу добро добро... ќе го игра сокер... ќе го пука кон гол... у пи*ку матер, лелелелеееееј Ајде да не го бидам off-topic...Protiv irska a so kogo igra mkd , mora da igra Hasani vo prv tim mnogu e vo dobro dobra
Нели ќе бојкотирате/ме ...Иди земи си карта на време , ја вчера земав...
Немав пропуштено до сега утакмица...колку и да била карта,со кој и да сме играле...Нели ќе бојкотирате/ме ...
Се збори дека Груевски купил 20.000 карти и ги раздавал по штабовите е сега колку е вистина останувам на вас да процените со оглед на тоа дека утредента се изборите :smir:Aко сакаат нека направат и најдобар стадион на свет не идам.
За утакмицата очекувам да има 20.000 + луѓе од кој 19.000 ќе бидат гратиси
Слично и јас, во последниве пет години, ако имам пропуштено само два-три меча... ама сега не идам, нека идат по ѓаволите, додека нема резултати не одам на стадион, колку и да ми е кривоНемав пропуштено до сега утакмица...колку и да била карта,со кој и да сме играле...
Ама сега не идам..за инат на тоа *о*и*е.
Апсолутно си во право ама за мечот со Ирска вреди да се отиде за стадионот и ништо повеќе.Каков фудбал за гледање, сеа на почеток јуни си имаме женски ракомет и машки ракомет, главни утакмици за пласман на ЕП/СП барем тоа вреди да се гледа...