Коцев гледал ли си го негокаш ? Jac го гледам сека сабота ,веке е во Локомотив Пловдив,не во Пирин,един од наj-добрите десни халфове во БГ лигата !Тасевски би требало да се врати во репрезентација (претпоставувам ќе игра против Камерун), ама Коцев и не е некој фудбалер што би требало да заигра во националниот тим...
Без навреда ама искрено, не дека јас иам пари али, незнам зошто секогаш мора да кукате дека влезниците се многу скапи..? Па колку очекувате да бидат, 150 денари? Не е ова кино па филм да глеате... Ипак е фудбалски натпревар, без оглед на тоа дека не играме против Шпанија или Бразил или незнам си кој...
Со Русија игравме после оној очаен меч со Ерменија кога цела публика свиркаше, така да намерно ги продаваа влезниците за тој натпревар по толку ниски цени за да ги привлечат гледачите да дојдат, пошто се плашеа дека нема 10 души да се појават во публика а баш тој натпревар ни беше важен (по слабиот старт против Словачка и Ерменија) па многу беше важно да се има поддршка од навивачите... Не за џабе пред натпреварот неколку пати замолија на телевизија да дојдат што е можно поголем број гледачи затоа што подршката од нив им беше многу важна за тој натпревар... Затоа и толку ниски цени ставија за влезниците... А сеа против Камерун веројатно се обидуваат да надокнадат ЛОЛискрено и мене ем заџудија цениве кога со русија за кфалификации беа 300 - 200 - 100 така да не разбирам како тоа за пријателска искочија поскапи.
Кукаме затоа што ова не се цени за македонскиот стандард ама очигледно целта на ффм не е обичниот народ да дојде на стадион да го наполни туку само богаташите од Скопје, Куманово и Тетово да можат не само да платат скапа карта туку и пат до Скопје. Кажи ми ти како е исплатливо татко и син на пример да дадат 600-1000 денари и тоа за еден пријателски натпревар??!?!Без навреда ама искрено, не дека јас иам пари али, незнам зошто секогаш мора да кукате дека влезниците се многу скапи..? Па колку очекувате да бидат, 150 денари? Не е ова кино па филм да глеате... Ипак е фудбалски натпревар, без оглед на тоа дека не играме против Шпанија или Бразил или незнам си кој...
Зашто Шабан коа ќе дојде продава макс 200 влезници, за овој натпревар ако се порадат толку стадионот ќе биде празен.Не се жалете...
- Сакате да гледате Фудбал по Европски стандарди, На убав стадион и најскапа карта од 10 евра шо може да ја платите вие ја вреѓате... не дека сакам јас да им правам промет на ффм да им го зголемам буџетот на мафијата и слично... али во прашање е национален тим (А-Репрезентација) фудбал сакам и секогаш би одвоил за карта... башка и Македонија не игра секој месеца и не со селекции како Камерун.. а и ако споредите со другите држави ќе видите дека картата не е ништо повеќе во споредба со другите... Еден Шабан Шаулич може да продаде влезници по 10 евра во Скопје па зашто да не можат Пандев и Ето..
Не се жалете...
- Сакате да гледате Фудбал по Европски стандарди, На убав стадион и најскапа карта од 10 евра шо може да ја платите вие ја вреѓате... не дека сакам јас да им правам промет на ффм да им го зголемам буџетот на мафијата и слично... али во прашање е национален тим (А-Репрезентација) фудбал сакам и секогаш би одвоил за карта... башка и Македонија не игра секој месеца и не со селекции како Камерун.. а и ако споредите со другите држави ќе видите дека картата не е ништо повеќе во споредба со другите... Еден Шабан Шаулич може да продаде влезници по 10 евра во Скопје па зашто да не можат Пандев и Ето..