Македонска фудбалска репрезентација

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Тасевски би требало да се врати во репрезентација (претпоставувам ќе игра против Камерун), ама Коцев и не е некој фудбалер што би требало да заигра во националниот тим...

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Тасевски би требало да се врати во репрезентација (претпоставувам ќе игра против Камерун), ама Коцев и не е некој фудбалер што би требало да заигра во националниот тим...
Коцев гледал ли си го негокаш ? Jac го гледам сека сабота ,веке е во Локомотив Пловдив,не во Пирин,един од наj-добрите десни халфове во БГ лигата !
Со Кантаровски говорено ли е ?

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
нека ставе некој видео од Коцев да видеме што квалитет е..

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Еднаш беше поканет за репрезентација ама не влезе во игра, и од тогаш не е повикан уште еднаш...

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Без навреда ама искрено, не дека јас иам пари али, незнам зошто секогаш мора да кукате дека влезниците се многу скапи..? Па колку очекувате да бидат, 150 денари? Не е ова кино па филм да глеате... Ипак е фудбалски натпревар, без оглед на тоа дека не играме против Шпанија или Бразил или незнам си кој...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Без навреда ама искрено, не дека јас иам пари али, незнам зошто секогаш мора да кукате дека влезниците се многу скапи..? Па колку очекувате да бидат, 150 денари? Не е ова кино па филм да глеате... Ипак е фудбалски натпревар, без оглед на тоа дека не играме против Шпанија или Бразил или незнам си кој...

искрено и мене ем заџудија цениве кога со русија за кфалификации беа 300 - 200 - 100 така да не разбирам како тоа за пријателска искочија поскапи.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
искрено и мене ем заџудија цениве кога со русија за кфалификации беа 300 - 200 - 100 така да не разбирам како тоа за пријателска искочија поскапи.
Со Русија игравме после оној очаен меч со Ерменија кога цела публика свиркаше, така да намерно ги продаваа влезниците за тој натпревар по толку ниски цени за да ги привлечат гледачите да дојдат, пошто се плашеа дека нема 10 души да се појават во публика а баш тој натпревар ни беше важен (по слабиот старт против Словачка и Ерменија) па многу беше важно да се има поддршка од навивачите... Не за џабе пред натпреварот неколку пати замолија на телевизија да дојдат што е можно поголем број гледачи затоа што подршката од нив им беше многу важна за тој натпревар... Затоа и толку ниски цени ставија за влезниците... А сеа против Камерун веројатно се обидуваат да надокнадат ЛОЛ

А

Анноун

Гостин
будали... па кој ќе ви дојде на 9ти фебруари бе да ве гледа на толку скапи влезници !? и јас очекував 300-200-100 како со КВАЛИФИКАЦИСКИОТ меч со русија , па побогу , ова е пријателска со камерун ( не бразил ) . освен гага влезниците , нека не очекувааат да продадат повеќе од илјада глупациве од ффм .

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.150
Кукаме затоа што ова не се цени за македонскиот стандард ама очигледно целта на ффм не е обичниот народ да дојде на стадион да го наполни туку само богаташите од Скопје, Куманово и Тетово да можат не само да платат скапа карта туку и пат до Скопје. Кажи ми ти како е исплатливо татко и син на пример да дадат 600-1000 денари и тоа за еден пријателски натпревар??!?!

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Не се жалете...

- Сакате да гледате Фудбал по Европски стандарди, На убав стадион и најскапа карта од 10 евра шо може да ја платите вие ја вреѓате... не дека сакам јас да им правам промет на ффм да им го зголемам буџетот на мафијата и слично... али во прашање е национален тим (А-Репрезентација) фудбал сакам и секогаш би одвоил за карта... башка и Македонија не игра секој месеца и не со селекции како Камерун.. а и ако споредите со другите држави ќе видите дека картата не е ништо повеќе во споредба со другите... Еден Шабан Шаулич може да продаде влезници по 10 евра во Скопје па зашто да не можат Пандев и Ето..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Не се жалете...

- Сакате да гледате Фудбал по Европски стандарди, На убав стадион и најскапа карта од 10 евра шо може да ја платите вие ја вреѓате... не дека сакам јас да им правам промет на ффм да им го зголемам буџетот на мафијата и слично... али во прашање е национален тим (А-Репрезентација) фудбал сакам и секогаш би одвоил за карта... башка и Македонија не игра секој месеца и не со селекции како Камерун.. а и ако споредите со другите држави ќе видите дека картата не е ништо повеќе во споредба со другите... Еден Шабан Шаулич може да продаде влезници по 10 евра во Скопје па зашто да не можат Пандев и Ето..
Зашто Шабан коа ќе дојде продава макс 200 влезници, за овој натпревар ако се порадат толку стадионот ќе биде празен.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^^ Немаме ние стандард за толку скапи влезници бе алоо, не се прајте будали со сила! Некој зема 4.000 денари плата месечно. И од тие 4.000 да даде 1.000 за еден ден?? За скопјани не толку, ама мене од Тетово (и тоа мене ми е најблиску, што да речат од другите градови?) ако идем со кола ќе ми отида 500 денари за бензин, карта 300, да се напиеш нешто. И колку излага тоа? А да не зборим ако идат татко и син, тогаш цела плата за еден ден. Абе супер, стандардот ни е на максимално ниво, па “што биле 300, 400 и 500 денари за утакмица“.

И за која репрезентација ти ми збориш жити све?? За репрезентацијата што падна на 81. место? За таа “А-репрезентација“ ми збориш?? Мене ич не ме боли к*р да ти кажем со кого играмо, ме заболе дали ќе го видим Ето, Роналдињо, Роналдо или Станко. Ја идем за Македонија, а за ваква никаква репрезентација како моменталнава не мислим да двоим од уста. Кога не мислат тие на нас, дали имаме или не, јас па уште помалку ќе мислим на нив. Нека биде празен стадионот, да ми се наполни срцето барем.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не се жалете...

не мешајте цеца, шабан и остали, тоа е сосема друго, ова е националена репрезентација!!!! дали ви е јасно што значи тоа? тоа значи дека со играње на наша репрзентација се интонира наша химна, нашите играчи не играат за пари туку за чест и патриотизам и љубов кон својата држава. епа овие од ффм сакаат да ме убедат дека љубовта со пари се купува ама грешат. треба да може и обичен народ да дојде и да можат фамилијарно луѓе да дојдат, а не сега за седење на краевите да плаќаш 300 денари и тоа фамилијарно е прескапо за наш стандард. веруваме дека и стадионот се гради да може да има поефтина карта а ффм да ги извади парите во слична цифра кога беше само јужна и кога да ја гледаме англија плаќавме 1.500 денари, ја чувам дома акртата ама тоа беа други времиња и друг стандард. ќе видием колку ќе бидат во право со овие цени на влезници.

Kajgana Shop

На врв Bottom