Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Јас Смилевски го знам од времето кога беше тренер на Силекс, кога беа шампиони на Македонија (околу 94, 95)...и кога играа во евро куовите (против Борусија Менхенгладбах), од тогаш натаму немам појма кои екипи ги водел.

Инаку од тоа што го кажа синоќа и до досегашните негови резулатати(и форсирањето на мтв па уште ако излези како шпекулација на спорт дневниот весник тогаш 99% тој ќе биди) сигурно дека е по арен од јонуз кој без ништо го кладоја селектор првен ан у-21 па после како награда на лојалноста и гласовите од офс куманово ги доби и сениорите
до душа баќи се збора дека ако сега има смена хаџиевски да го сменел јонуз ама ќе видиме кој и да бид еќе биде подобар од овај токмакот
Нај важно е кој и да биде да направи голем рез и да се избркаат некој играчи кој не заслужуваат да играат за реперзентацијата па уште да носат капитенска лента и да играат со срце какао што велеја некој само кога се за продавање во некој друг клуб инаку одма ќе прават жолти картони (оти така се обложиле во кладилница) па и да играат серва по пари или пак да шутира од два метра до голот во тополи и т н ...

Јонуз оди си оти не те брка хари скрати ни ги маките на сите :salut:

--- надополнето ---

И секогаш кога ќе останеше без клуб, Борац го прибираше :pos:
значи ако не оди во борац годинава кај нас ќе биде :pos2:
трето нема :nesvest: или има силекс:toe:

Бил тренер и на младинската репрезентација пред 15 години. Ама тимовиве му се кој кој позвучно име :pos: Во Борац изгледа им е легенда, 10 години играл таму, 10 пати тренер :)

Кога влегол во главната лига во Иран со сегашниот тим, завршил на 3то место, а бил селектор и на младинска реп. на Ирак.

Мислам дека Хари мора да реагира дур не отишол во пензија, може ќе ни донесе некој играч од Борац или од Блискиот исток :pos:

Бил тренер и на младинската репрезентација пред 15 години. Ама тимовиве му се кој кој позвучно име :pos: Во Борац изгледа им е легенда, 10 години играл таму, 10 пати тренер :)

Кога влегол во главната лига во Иран со сегашниот тим, завршил на 3то место, а бил селектор и на младинска реп. на Ирак.

Мислам дека Хари мора да реагира дур не отишол во пензија, може ќе ни донесе некој играч од Борац или од Блискиот исток :pos:

od kaj izleze pa sega ova za smileski???

Епа распрашај постари или најди по интернетов и ете од кај излезе.
Се што е погоре напишано е скроз точно.

И боље Смилески,него Домуз.

1 Russia 4 9
2 Republic of Ireland 4 7
3 Armenia 4 7
4 Slovakia 4 7
5 Macedonia 4 4
6 Andorra 4 0

Не е така лошо, само три бода ни бега 2рото мести, не е се готово, не губете надеж ! ! !

Да ... за 3 бода ни бега второто место,ама кога ќе видиш дека дома изгубивме од Русија,а играме потоа на гости,кога ќе видиш дека Словачка не победи 1-0 и уз пат ја победи и Русија и треба да игра потоа со нас,каде ќе им требаат ко смрт бодови,кога ќе видиш дека треба да играме со Естонија,екипата која се сметаше за аудсајдер на градски и не не победеше за влакно . . . :toe:

Да ... за 3 бода ни бега второто место,ама кога ќе видиш дека дома изгубивме од Русија,а играме потоа на гости,кога ќе видиш дека Словачка не победи 1-0 и уз пат ја победи и Русија и треба да игра потоа со нас,каде ќе им требаат ко смрт бодови,кога ќе видиш дека треба да играме со Естонија,екипата која се сметаше за аудсајдер на градски и не не победеше за влакно . . . :toe:
:pos2:

Како и да стои ситуацијата, колку и да сме заникаде, мерак ќе ми биде овие Русите да ги здробиме во Русија.
Арогантни ѓубриња.

Zasto ne se povikuva Nedzipi vo reprezentacija? Deckoto e izmislen za ovoj Despotovski i Simulikovski.. Znae da zadrzi topka, da povlece, asistira, sutira... Se sto e potrebno za eden vezen igrac... Nesto sto go nemaat Despotovski i Sumulikovski...

Zasto ne se povikuva Nedzipi vo reprezentacija? Deckoto e izmislen za ovoj Despotovski i Simulikovski.. Znae da zadrzi topka, da povlece, asistira, sutira... Se sto e potrebno za eden vezen igrac... Nesto sto go nemaat Despotovski i Sumulikovski...

Беше измислен, сега којзнае каде и дали игра фудбал воопшто :)

Знаеш колку е поразлична позицијата на Шумоликовски и на Неџипи???
Си слушнал нешто за Неџипи откако отиде од Македонија???

Знаеш колку е поразлична позицијата на Шумоликовски и на Неџипи???
Си слушнал нешто за Неџипи откако отиде од Македонија???

Pa ne e neso porazlicna ama ajde... Pa znam neso deka bese u Belgija ama nisto konkretno.. pa zatoa me interesira... I za Sumulikovski i Despotovski ne sum se iznaslusal bas..( ovie dvajcava gi spomnuvam zaso se u sredina i mislam deka ne zasluzuvaat da igraat, ne zaradi nesto drugo da ne bidam pogresno svaten)..

Pa ne e neso porazlicna ama ajde... Pa znam neso deka bese u Belgija ama nisto konkretno.. pa zatoa me interesira... I za Sumulikovski i Despotovski ne sum se iznaslusal bas..( ovie dvajcava gi spomnuvam zaso se u sredina i mislam deka ne zasluzuvaat da igraat, ne zaradi nesto drugo da ne bidam pogresno svaten)..
Неџипи играше во Лирс сега незнам каде е но е за класа подобар од Шумуликовски и Деспотовски, може да се проба и со Зоран Балдовалиев играше во Бугарскиот шампионат мислам дека беше во Локомотив Софија, а може и со младиот Драган Стојков брз играч игра во Србија штета што неговиот тим испадна од прва лига... Еден од горе наведените заедно со Тасевски и Ѓуровски и тимот би бил за три пати посилен. Некој вели дека Пандев не недостигал. Па се виде колку не недостига без него нема кој да ја држи топката, а и подобар би бил нападот кога би изгледал вака Тричковски-------Наумовски(Ристиќ па дури и Балдовалиев би можел да игра во напад)------Пандев, а во одбрана реков место Митревски---Грначаров и конечно да најдеме некој квалитетен десен бек, мое мислење е дека најдобро решение би бил Роберт Попов позз

Јас не знам Јонуз и коментаторот со кој памет, образ и не знам што си земаат за право да кажат дека сме немале среќа на натпреварот со Русија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom