Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
А,што кој qур русиве викаа Косово је срце Србије?
Колку се глупи значи,мислат Албанија дека сме,па ај демек ќе не наљутат.
Да им се посерам во глупердите...

100000% se slozuvam so postov
i use nesto dodeka ne se smeni TOJ HARI :nerv: niso ne pravime od fubalov
:buum:

--- надополнето ---

Ne zezaj be ne vikaa taka :D bev tamu pa ne gi slusnav taka da se derat

Јас пишав дека пееа тоа, и можам да потврдам пак.
Пола од мечот пееа Косово је срце Србије...

Против Андора не беше наместен натпреварот кога загубивме и нерешено кога игравме:smir:

--- надополнето ---

Не се курчи ти ,нити те навредив нити ништо.Олабави малку:smir:

Za so Andora porazot mi ima objasnuvano drugarce sto zivee vo Avtokomanda, a isto taka i nekoj od reprezentacijata zivee blisku do nego, taka da se znaat. Mi potvrdi deka bila namestena so sto lupnal 10.000 na Andora, a livceto mu e slikano so telefon.
Ne e ova nikakva zaebancija ili da mislite deka lazam sea, ziva istina:toe:

За викање викаа и исто така викаа Русија Србија Православље,е сега ако сакале да не испровоцираат лошо го прават тоа затоа што тоа нас нити не интересира,а нити не и нешто многу погодува,а скоро сите беа некакви војници(руски и украински).И нашите репрезентативци можам само да ги пофалам и да играа вака и против Ерменија немаше да биде 2-2 него некои 4-0 ама тоа се што би било кога би било.Затоа глава горе и одиме натаму па што биде нека биде ама само под услов да играат како вчера.(ако играат како против Ерменија не им бега "Играјте педери")

За викање викаа и исто така викаа Русија Србија Православље,е сега ако сакале да не испровоцираат лошо го прават тоа затоа што тоа нас нити не интересира,а нити не и нешто многу погодува,а скоро сите беа некакви војници(руски и украински).И нашите репрезентативци можам само да ги пофалам и да играа вака и против Ерменија немаше да биде 2-2 него некои 4-0 ама тоа се што би било кога би било.Затоа глава горе и одиме натаму па што биде нека биде ама само под услов да играат како вчера.(ако играат како против Ерменија не им бега "Играјте педери")

Јас сум задоволен од вчерашното издание на нашиот тим. Многу ми е криво што еден борец како Илчо Наумовски не погоди од пенал али тоа е... Мило ми е што Ристиќ полека се покажува, и се надевам ќе избори стандардно место во неговиот тим па би имале добар двпоец во нападот Ристиќ-Наумовски, мада што и двајцата се не многу подвижни, ам подоброп ќе ги гледам нив него ли Аце Стојков...
Тричко многу напредува, само напред па нека мрдне малку од тоа вошливите лиги...
Можеби е време да се менува во одбраната. Грначаров ми изгледа бајаги постабилен од Игорче Митревски, а и Шиков изигра на ниво вчера иако играше на позиција која воопшто не му соодветува со висината.
Иначе ваљда не сакаа да не навредат Русиве, туку пола од нив беа Срби (имаше неколку српски знамиња меѓу нивните) што е честа практика кога гостуваат овде...

Добор е што загубивме можеби сега конечно јонуз ќе си замине и со тоа ќе му се налути на хари и ќе ги загуби гласовите во кумнаово иако тој ема врска таму е главен во општинскиот сојуз
Добор некој претходно кажа дека сега е време за голем рез во реперзентацијата и да се земат млади играчи пример мирко ивановски после тој во прама малиот и да на набројувам други да се земат играчи до младинските категории па за наредниот циклус да иамаме нови деца се разбира да останат од овие пандев и попов а можи и новески во одрбаната и ристич за резерва и се разбира ова бекчето од партизан имаше уште некој ама не ми текнува
Не е битно сега тоа имама утакмици за вежбање и наоќаѓе на составаот овие квалификации и како сите други до сега се завршени за нас уште не почнати
Гледам уназад сите го фалите илчо кој илчо бе стручњаци тој што се калди во австриско првенство и на утакмици од реперзентација дека ќе добие прв жолт картон па добиваше во првите 5 минути ај прашајте се зошто играше вчера и трчаше и зошто му беше наредено да игра прва постава во андора ?знајте зошто оти треба да се продаде некаде а матегбург ќе оди јабана годинава па мора да го шитнат некаде па за тоа и тој шутираше
инаку тренер само странец инаку овие наши звезди ништо ги тера да играат и ако се знај дека сите скоро играат со врски и мора да бидат во реперзентација а не изиграле во клубовите нивни цела полу сезона или пак играчи од туркменистан или чеченија кај што играат нашите
значи да прави реално муабет само попов и пандев се за прв тим другите можи секој да ги замени и се во тренерот и менталитет што ќе го вгради во нив ако бараш нерешно со русија дома а претходно си имал само 4 бода со кој ќе бравме ние бодови ?уште со андора дома и тогаш пак 7 бода и крај карева уште еден добар разултат (значи нерешено) со ирска и пак немаме повеќе од 10 бодови а тоа значи 4 место или сега во оваа група 5 место а се ветуваше дека сега е моментот за чекор напред
Како чекор напред со кој ?со што ?Тешко нас
Но главниот проблем е ФФм-мафија и хари и копанија дури се тие ние само на тв ќе гледаме европско и светско првенство

ps.немојте да ми реплицирате од фазонот дека толку ние силата такви се играчите оти ете гледајте ја црна гора што играчи има па ако сакте босна лани да не зборам за словенија и ред други има пример колку сакте каде што по слаби или колку нас слаби реперзентации се квалификовале па крај краева и гејците стигнаа европски со еби ветер тим и игра

Тричковски супер изигра и барем уште еден играч како него би било супер.Шиков после оној слаб натпревар со Словачка сега изигра многу солидно и мислам дека му фалат уште малку натпревари и може да биде на доста добро играчко ниво.Митревски не би го коментирал,константен е на секој натпревар и некогаш може многу да изненади со одлична игра па после кикс и така.Некако Николче ми игра заспано,многу е спор иако е доста искусен и мислам дека тој е главниот виновник за примениот гол(ама тоа е што е).Илчо играше како и секогаш со срце ама мора некој да му објасни дека ова не е малски фудбал и неможе постојано да вика по судиите и театрално да ги коментира и да реагира на одлуките.

А Новески у Мајнц да не играше.. у германско првенство играш човеку а дрво си ..какви глупи грешки прави :uvo:

Ај не заебавај, па Новевски има 4 гола дадено за Маинц оваа сезона, ама во својата мрежа:uvo:.............последнава со Баерн..

Ај не заебавај, па Новевски има 4 гола дадено за Маинц оваа сезона, ама во својата мрежа:uvo:.............последнава со Баерн..

The Best DEFENCE PLAYER in the WORLD is... Nikoooooolceeeeeeee Noooveeeevskkiiiiiiii:pipi:

?? Е шо измислуваш глупости... Дал 4 автогола во 7 натпревари сезонава... Нема ниту еден автогол постигнато (сезонава) така да не само шири лажни прикаски...

Грешка беше тоа против Баерн,се збуни коментаторот на Еуроспорт,автоголот не си го даде Николче и нема дадено автогол оваа сезона.

Што зборите бе...како не недостигал Пандев...па да беше тој ..сигурно Русите повеќе ќе внимаваа на него,а тоа од старт значи предност за Тричко и Наумовски,Ристиќ...знае и пас да даде Пандев и да задржи топка...не знам како размислувате..

Жити се шо толку му фалеше вчера на Новевски????

?? Е шо измислуваш глупости... Дал 4 автогола во 7 натпревари сезонава... Нема ниту еден автогол постигнато (сезонава) така да не само шири лажни прикаски...

Убаво слушав на ТВ, и видов 1 негов еден автогол сезонава...
Барам интензивно докази, имаше на Јутуб, ама не таа со Баерн, сум згрешил.....
Штом најдам одма ќе постирам доказ, засега нека биде моја шпекулација....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom