Што е најлошо во животот?

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
да немаш некој покрај тебе, и цел живот да заспиваш сам.
едноставно кажано самотија и осаменост

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535

оуу само како погоди да знајш...:(....имам другари,другарки се имам шо ми треба..ама немам некој шо ќе го сакам и ќе ме сака...сега засега малце потешко да ми се ворзврати љубовта...и многу лошо е...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сеа за сеа така се осеќам иако сум опкружен со луѓе. Али цел живот како да ми фали некој. Некој кој ке ми ја врати желбата за живот. Се чуствувам осамено.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Сеа за сеа така се осеќам иако сум опкружен со луѓе. Али цел живот како да ми фали некој. Некој кој ке ми ја врати желбата за живот. Се чуствувам осамено.
Најлоша е осаменоста , посебно онаа кога и меѓу луѓе се чувствуваш сам, затоа што колку душата , животот, се преполнува, толку повеќе се губи местото резервирано за себеси. А онаа празнина што ја чувствуваме понекогаш или секогаш мислам дека е целта која што сеуште не сме ја откриле или не сме ја постигнале,затоа и не знаеме одреден период ( некои луѓе цел живот не знаат) зошто е тоа така.
Лошо е и кога не се добива љубов согласно со нашите лични хипотези поврзано со ова, лошо е и кога сме лоши кон другите , а најмногу кон себеси...

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
да си заборавен :toe: тогаш сигурно не постоиш.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
најлошо во животот е на немаш добро здравје,фамилија и дом

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Да останеш без родители итн не е толку страшно колку што е лошо да останеш без здравје и покрив на главата.

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Да си ништо во очите на оној кој што ти е се :(

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ако немаш надеж да си поминеш убаво утре, тогаш што ќе ти е и ова денес?
Која е таа цел за која зборуваш? Си имаш зацртано една цел и ги прескокнуваш сите наредни денови додека дојде таа?

Болдираното - целта на животот е живеењето. Целта не треба да се замислува како 4 милиони денари или Ауди А8.
Не , секој ден се обидувам да бидам поблиску до целта , а ако не сум си влевам надеж за утрешниот ден , спонтаните моменти ги препуштам на случајноста.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Да бидеш сам, да нема никој до тебе кога ти е најтешко, да немаш подршка од никого.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Да немаш здравје, здрав човек е најбогат човек и е среќен и се така натаму...:smir:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Најлошо е да бидеш сам.. Тогаш ништо друго не вреди..:toe:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
Според еврејската поговорка во животот е најлошо да имаш, па да немаш ( не се мисли само на пари, туку на се). Инаку според мене најлошо е да се нема здравје, фамилија, љубов ...

Kajgana Shop

На врв Bottom