Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Манчестер ке ја одбрани оваа година титулата 100%:helou:
Добро, да знам да не гледам сезонава. Другата кој ќе е шампион, да знам да се кладам да зеам некоја пара?
другар ти за кој си?ти кој мислис дека ке биде шампион
Се јави поштарот.Ve pozdravuva site Liverpool![]()

Фала, ќе вратам на поздравот на 14 март.Ve pozdravuva site Liverpool![]()

Браво за тебе пирло барем реално ги гледаш работите...ги читам коментарите и се чудам...браво тотенхем зверови браво...а незнам сто беше толку зверски во тој натпревар на тотенхем во кој сутнаа 5 пати...Денешниот натпревар помеѓу Арсенал и Тотенхем докажа дека во Англија се игра најквалитетниот фудбал, и дека во него играат само врвни играчи кој ги докажуваат своите голгетерски способности.
П.С Штета за Арсенал, ги прегазија али тоа е.
Браво за тебе пирло барем реално ги гледаш работите...ги читам коментарите и се чудам...браво тотенхем зверови браво...а незнам сто беше толку зверски во тој натпревар на тотенхем во кој сутнаа 5 пати...
мозеби само среката....на 4-2 арсенал застана и се опушти а имасше усте 20 мин до крај...ако запнеа тотенхем ке примеше усте 2 3 гола али тоа е тоа
Браво за тебе пирло барем реално ги гледаш работите...ги читам коментарите и се чудам...браво тотенхем зверови браво...а незнам сто беше толку зверски во тој натпревар на тотенхем во кој сутнаа 5 пати...
мозеби само среката....на 4-2 арсенал застана и се опушти а имасше усте 20 мин до крај...ако запнеа тотенхем ке примеше усте 2 3 гола али тоа е тоа
Е сега кажа се...да казеше искуство да немаат да те сватам некако али тактикаtoa e rabotata so arsenal ne znae nisto od taktika.Namseto 5 min do krajot oni imat dva gola da ja zganat topkata na sredinata i da ja umrtvat igrata a oni napagaat.Kako da ako dadat poveke golovi ke mu dadat plus bodovi.Ima uste 2 min do krajot na sudiiskoto prodolzenie fabregas mu dava dolga topka na adebajor vo napad.Koj go brkase koj go terase ali toa e i iskustvo a bogami i trenerot treba da mu kaze...

Така е во право си......само сакав да казам дека ептен напнаа со тоа...а немаа кој знае каква игра... :smir:Дадоа 4 гола на Емирати стадионот , од кои првиот беше ремек дело и ке биде еден од најдобрите во ПЛ оваа сезона , ако не и најдобар , башка што се вратија од резултат 3-1 и 4-2 , тоа е за респект .