Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само не ми е јасно, како можеше толки играта да им падне по минатогодинешната прекрасна сезона, каде Тотенхем го освои и Карлинг Купот.Очекуван потег![]()
Челзи = Хул :pos2::pos2::pos2::pos2:
Не се замарај Фантоме, дечиња. Првпат се на врвот мора и они да осетат малце радост. Ке праиме муабет во Февруар, не во Мај. Во февруар само ке си се смешкаме. Иначе признај дека повеќе кеиф ке ти беше да ве тепавме ние на Стемфорд отколку селаниве. Иначе како стоиме ја и ти со облогот? Торес колку гола има?Не тепавте на Стемфорд, честитки. Оди сега менви се со сличиња со другарчиња низ маало.
Ти се кладам по шо сакаш дека ќе завршите трети или полошо на крај.
Toa e тоа ,него чекајте бре луѓе.Сетете се лани на Арсенал.Имаше предност од 9 до 12 поени пред Манчестер Јунајтед во Ноември,Декември и на крај што бидна.Ехееее нивата е долга многу за орање.
ПС Гледам сега нов коментатор имат на А1,од МТВ,само не ми текнува како се викаше.
Не се замарај Фантоме, дечиња. Првпат се на врвот мора и они да осетат малце радост. Ке праиме муабет во Февруар, не во Мај. Во февруар само ке си се смешкаме. Иначе признај дека повеќе кеиф ке ти беше да ве тепавме ние на Стемфорд отколку селаниве. Иначе како стоиме ја и ти со облогот? Торес колку гола има?![]()
Од Струга се појдени во Лондон едно 40 души уште од петокот,само не знам дали се ојдени на овај натпревар да го гледаат.Планирале да одат и во Манчестер...Камо да имав 18 год...А го виде некој македонското знаме на натпреварот помеѓу Челзи и Ливерпул ?![]()