F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекуван потег:toe:
Само не ми е јасно, како можеше толки играта да им падне по минатогодинешната прекрасна сезона, каде Тотенхем го освои и Карлинг Купот.

Ќе биде многу тешко за Тотенхем, многу заостанува, на новиот тренер ќе му треба волшебно стапче за да ги извади од калта.

Челзи = Хул :pos2::pos2::pos2::pos2:

Не тепавте на Стемфорд, честитки. Оди сега менви се со сличиња со другарчиња низ маало.

Ти се кладам по шо сакаш дека ќе завршите трети или полошо на крај.

Toa e тоа ,него чекајте бре луѓе.Сетете се лани на Арсенал.Имаше предност од 9 до 12 поени пред Манчестер Јунајтед во Ноември,Декември и на крај што бидна.Ехееее нивата е долга многу за орање.

ПС Гледам сега нов коментатор имат на А1,од МТВ,само не ми текнува како се викаше.

Не тепавте на Стемфорд, честитки. Оди сега менви се со сличиња со другарчиња низ маало.

Ти се кладам по шо сакаш дека ќе завршите трети или полошо на крај.
Не се замарај Фантоме, дечиња. Првпат се на врвот мора и они да осетат малце радост. Ке праиме муабет во Февруар, не во Мај. Во февруар само ке си се смешкаме. Иначе признај дека повеќе кеиф ке ти беше да ве тепавме ние на Стемфорд отколку селаниве. Иначе како стоиме ја и ти со облогот? Торес колку гола има? :)

Пет, два зад Заки. :tv:

Иначе најмногу ми е мака шо не стигнавме до 100 без пораз, ама то е...

Toa e тоа ,него чекајте бре луѓе.Сетете се лани на Арсенал.Имаше предност од 9 до 12 поени пред Манчестер Јунајтед во Ноември,Декември и на крај што бидна.Ехееее нивата е долга многу за орање.

ПС Гледам сега нов коментатор имат на А1,од МТВ,само не ми текнува како се викаше.

Да да и ја приметив.. како се викаше овој? Иначе добра одлука на А1, добар коментатор е.

Не се замарај Фантоме, дечиња. Првпат се на врвот мора и они да осетат малце радост. Ке праиме муабет во Февруар, не во Мај. Во февруар само ке си се смешкаме. Иначе признај дека повеќе кеиф ке ти беше да ве тепавме ние на Стемфорд отколку селаниве. Иначе како стоиме ја и ти со облогот? Торес колку гола има? :)

Јас очекував ако некој ни го руши рекордот дека ќе бидете вие,али овие Лузерпул на среќа победија и сега се радуваат!

А го виде некој македонското знаме на натпреварот помеѓу Челзи и Ливерпул ? :oeoeoe:

А го виде некој македонското знаме на натпреварот помеѓу Челзи и Ливерпул ? :oeoeoe:
Од Струга се појдени во Лондон едно 40 души уште од петокот,само не знам дали се ојдени на овај натпревар да го гледаат.Планирале да одат и во Манчестер...Камо да имав 18 год...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom