F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Vie samo mozete da izramnite a da go pominete liverpool nikogas!!! btw daleku ste i zad evropskite uspesi na ovoj klub!!!

значи со секој твој пост играш "топло - ладно" : ппедходниот - добро така , наредниот ... ама пул ... историјата , успесите ....

јако го тупиш , доста добро иритраш и тропкаш .

така да по 100-ти пат темава е премиер лига , моментални форми , моментални игри - се што е поврзано од почетокот на сезонава до сега - + иднината на оваа сезона -

сите бар по еднаш се обиделе да ти кажат - еве и јас како совесен форумџија ( кој не сака да читка за твоето излагање за твојот клуб - оти можеби знам малце повеќе осошто си мислиш ) те замолувам од името на сите фанови на премиер лигата , а во контекст на вистината - да прекиниш , да создаваш нетрпеливост ( ова не е подфорум историја , не е подфорум свет , политика ... ) туку фудбал - во кој историјата во добата на интернетот е достапна до секого ( може без да напнуваш ти да си ја прочита и да си создаде свое гледање )

ти благодарам за разбраното !

Napred Liverpool!!!Sve dodeka tezneeat da te stignat znaci deka si najdobar...koa ti ke pocnes da teznees togas ke ima podobri od tebe!!!

Napred Liverpool!!!Sve dodeka tezneeat da te stignat znaci deka si najdobar...koa ti ke pocnes da teznees togas ke ima podobri od tebe!!!

никој не тежнее - туку склоп на околности , ќе се виде кај ќе биде тој пул сезонава - со вила за петто место ( нема да игра ни ЛШ ) потоа сите по дома :pos2: крај на бенитез ( што во никој случај нема да имаат подобар ) тогаш ќе навиваш за утд ? челзи ? ... ?

ко за таков ми изгледаш ( од некни почнал да гледа , од денес за пул , од утре за друг - милан , реал можеби оти и они имаат историја :pos:)

со моментната игра не е на половина од тоа што добар стручњак ко ти го презентира пред нас неуките :pos2:

се видовте со стоук , ќе се видете денес -

во контекст денес навивам за евертон ( доста симпатични ми се кога играат против овие )

Ke te molam muabetite ti se nadvor od temata ...jas samo dadov konstatacija i mo e mislenje!!!!
Napred Liverpool Najdobri ste!!!Sve dodeka tezneeat da te stignat znaci deka si najdobar...koa ti ke pocnes da teznees togas ke ima podobri od tebe!!!

Ke te molam muabetite ti se nadvor od temata ...jas samo dadov konstatacija i mo e mislenje!!!!
Napred Liverpool Najdobri ste!!!Sve dodeka tezneeat da te stignat znaci deka si najdobar...koa ti ke pocnes da teznees togas ke ima podobri od tebe!!!

јас сум сеуште на темата - ако незнаеш да се адаптираш во темава твој проблем , ако те лажат дека се најјаки - повторно твој проблем - овде нама историја , имаш сегашност ( ко ова се евертон ) иднина кога ќе појдете на стентфорд или емирати .

вака дискутираме овде .

ливерпул држи стап во премиер лига за каков рекорд збориш.
Знам дека сакаш да кажеш дека Ливерпул има најмногу титули првак на Англија ама очигледно не знаеш колку и кој мну е најблиску чим поставуваш вакво глупо прашање ‘дали ќе падне рекордот на ливерпул‘
Абе момче Ливерпул е 18 пати првак на Англија а зад него е Манчестер со 17 и годинава ќе го израмниме тој рекорд. Сега разбра или уште ти требаат часови

Ама значи уште Ливерпул има највеќе титули и тие нема да спијат оваа сезона а и наредните туку ќе се обидат да освојот уште некоја титула, ман јун може да ги стигне само ако ливерпул се откажа од премиер лигата или подруго не можа !!!

[zEUs];1709962 напиша:
Ама значи уште Ливерпул има највеќе титули и тие нема да спијат оваа сезона а и наредните туку ќе се обидат да освојот уште некоја титула, ман јун може да ги стигне само ако ливерпул се откажа од премиер лигата или подруго не можа !!!

Bravo Zveru respekt za tvoeto razmisluvanje!!!

Ако беше, све во брилијантната историја со титули на некој клуб, тогаш сите ке навиваме за истиот! Ама нее така.. затоа прекини, и гледај во иднина, како ке ти се развива тимот.. ако се вракаш назад во 1935, со 1000 постови, тогаш боље не прати фудбал! Пошто да беше обратно, ке викаше „ Батали минато, гледај ја иднината “ како сега што прават навивачите на Челзи :toe:

[zEUs];1709962 напиша:
:pos2:
Еден од најглупите постови во историјата на Премиер Лигата. Браво момче, го постигна тоа што сакаше:pos2:

Џо Киниар е нов менаџер на Њукасл

Поранешниот менаџер на Вимблдон, Џо Киниар беше назначен за времен тренер на Њукасл.

Изненадувачкото назначување дојде откако Тери Венејблс откажа да ја прифати понудата на клубот. Киниар треба да раководи со тимот до крајот на октомври.
"Многу сум задоволен со новата функција. Последните резултати не се добри, но во составот има многу квалититет и верувам дека играчите се способни да се подобрат и тимот да се искачи погоре на табелата"- сподели новиот менаџер по назначувањето.
Според запознаените, Киниар е близок до сопственикот на Њукасл, Мајк Ешли, кој се обидува да го продаде клубот.
Тој нема работено од 2004 година кога го напушти Нотингем Форест.
Најуспешен период како менаџер му е со Вимблдон во 90-те, кога го изведе лондонскиот тим во Премиер лигата во 1994 година.
Тој го наследува Кивен Киген на местото, кој напушти порано месецов и од тогаш тимот е во тешка криза.

извор: 24фудбал

Се надевам дека наредната сезона нема да ги гледаме во Премиер Лигата. :wink:

:pos2:
Еден од најглупите постови во историјата на Премиер Лигата. Браво момче, го постигна тоа што сакаше:pos2:

Kako i moite razmisluvanja taka eve gledam i tugite gi narekuvas glupavi...a navrati se nazad da vidis kako me ucese kako sum trebal da se donesuvam i da ne sum lupal gluposti ...a ti gledaj sekoj sto misli poinaku od tebe go sina od vreganje!!!!

Napred Liverpool....samo pobeda denes nisto drugo!!!!

Kako i moite razmisluvanja taka eve gledam i tugite gi narekuvas glupavi...a navrati se nazad da vidis kako me ucese kako sum trebal da se donesuvam i da ne sum lupal gluposti ...a ti gledaj sekoj sto misli poinaku od tebe go sina od vreganje!!!!

Napred Liverpool....samo pobeda denes nisto drugo!!!!
Нема врска!
Види што напиша и после постирај ми мене, зошто за тебе сум доктор-магистар-примариус за ПЛ.
Тој напиша дека Јунајтед можел да ги стигне Лузерпул само ако овие се откажеле од Премиер Лига алооооооо!
Значи последниве години Лузерпул не играа во ПЛ и затоа Јунајтед и Челзи стануваа шампиони во ПЛ:tapp:

Сабота, 27. септември:
13:45ч Евертон - Ливерпул
16:00ч Астон Вила - Сандерленд
16:00ч Фулам - Вест Хем
16:00ч Манчестер Јунајтед - Болтон
16:00ч Мидлзборо - Вест Бромвич Албион
16:00ч Њукасл - Блекбурн
16:00ч Стоук - Челзи
18:30ч Арсенал - Хал
Недела, 28. септември:
14:30ч Портсмут - Тотенхем
17:00ч Виган - Манчестер Сити

--Eвертон Ливерпул многу тежок натпревар. Евертон по поразот од Блекбурн во Карлин купот ќе сака да се извади а подобар начин од добар скор против градскиот ривал нема. Од друга страна пак Ливерпул помина во Карлин купот но претходното коло ремизираше со Стук во премиер лигата.. значи не чека тежок натпревар но интересен очекувам отворена игра од двете страни типувам на ливерпул.
--Астон Вила - Сандерленд ухуууу и тоа како ќе биде интересно Астон Вила се гневни на КПР па може и Сандерленд да го извлече подебелиот крај
--Фулам - Вест Хем 2 голема како кула да вистина е дека и двете екипи разочараа во купот но да не забораваме дека Ди Микеле одлично се вклопи во формацијата на новиот менаџер Зола мој тип 2
--Манчестер Јунајтед - Болтон 1 нема што да се зборува тука 1
--Мидлзборо - Вест Бромвич Албион 1-1(кец у кец) незнам зажто но мислам дека мидлзброу ќе ги потопи ВБА
--Њукасл - Блекбурн x многу надигрувања и сплетови и на крај нерешено :wink:
--Стоук - Челзи 2јче
-- Арсенал - Хал хуху арсенал ќе ги потопи хул кои не се за потценување но неможат со динамичната игра на Арсенал
--Портсмут - Тотенхем Портцмут во послеедно време прима по многу голови а Тотенхем има проблеми со давање на голови и со освојување на некој бод така да ова мислам дека е лош тајминг за гостување во Портсмут но сепак типувам на гостите мора и тие да освојат нешто
--Виган - Манчестер Сити Сити пак кој испадна од купот иде на победа 2јка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom