Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nekako ne ti se dopadnaa onie 52 godini cekanje za sampionska titula....a?
На прашање од анкета не се одговара, се гласа само и толкуSite moi postovi se vo kontekst na temata vklucuvajki gi pravite iminja na klubovtie...za razlika od tebe....navrati gi postovite nanazad i ke vidis kako oslovuvas del od klubovite ili potocno samo liverpool.....Jas samo odgovriv na prasnajeto na anketata....Najdobar Anlgiski klub spored uspesite e Liverpoll....a posle nekoj pocna da pisuva demek od 90 nemale titula pa so ti ja znam....pa celsi nemale od 52 pa do 2005 ja toa ne go spomnav kako prv post...a da i ne kazuvam koj za kogo da naviva tuku im preporacuvam da smenat klubski boi....a toa e kazuvanje koj TREBA da naviva za nekogo!!!
Уште малце бе златен ке бидете најтрофејни, уште многу малце.Sekoja diskusija za nekoja liga bez ogled kako i da se vika ligata i da se smenat iminjata zapocnuva so najtrofejniot klub....taka da se dodeka najtrofeen klub e nkoj drug a ne vasiot ne bi znael da vi kazam nisto drugo osven mectajte.....pogotovo za klubovi kako celsi koi cekale za svojata sledna titula duri 51 godina aloooo 51 godina a ti ke mi kazuvas tuka liverpool ne osvoil titula od 1990 ???????? mislam apsurd rekov ja....
Лузерпул во моментов е број 4, ако не и 5 во Англија и само тоа е важноtoa e pak nemas celosen odgovro na mojot citat pogotvo za iminjatan a klubovite!!! nekako toj del zaborvi da mi go iskomentiras!!!
ne e bitno da nema brisenje na postovi i so ti ja znam
Napred Liverpoll!!!! Broj 1 vo anglija!
Уште малце бе златен ке бидете најтрофејни, уште многу малце.![]()
Како што кажав погоре ке бидете намбр 1 во титули уште една година, максимум две.toa e pak nemas celosen odgovro na mojot citat pogotvo za iminjatan a klubovite!!! nekako toj del zaborvi da mi go iskomentiras!!!
ne e bitno da nema brisenje na postovi i so ti ja znam
Napred Liverpoll!!!! Broj 1 vo anglija!
И јас му реков да отвори тема ама не во фудбал туку во Историја:pos2:Абе Алекснадар Македонски ја напраел најјака Македонската држава!!!! Ура за Александар!!!!!
...само сеа до кај Македонската држава бе.:kesa:
Кукоч ај не јај лајна, навивај си за Ливерпул и не трујај. Ливерпул нема освоено Премиер Лига. Како сакаш кажувај ти, форматот на натпреварување сепак не е ист ко порано, шо значи различно е.
Ај отвори си тема: „Ливерпул - најтрофеен англиски клуб“ и јади си лајна таму.
:jaj: