Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Премногу добра душа имам, понекад ми се враќа многу по грб, али тоа е

Член од
27 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
mnogu sum izbuvliva i burno reagiram na bezvezni stvari toa mi e mn. golema maana:vozbud:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Многу не верувам во другите и многу сум мрзлив на моменти .:toe:

Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
Ne kocam zaradi nikogo, zosto ako toa go storam zaradi tugi zelbi znaci sum resil da izvrsam samoubistvo na sopstveniot duh

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
mnogu sum tvrdoglava, i nekad se naogam vo situacii koga primetuvam deka napinjam bezpotrebno.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Премногу се нервирам. Дали имало потреба или немало, јас морат секогаш да сум нервозен.

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Што би променил? Па знам дека треба да гледаме вредност во секоја личност што ќе ја видиме,а јас иако го знам тоа,сепак останувам слеп зад некои.Не ги почитувам сите исто.Тоа би сакал да го променам кај себе.Друга ствар....многу лесно се изнервирувам а и лесно паѓам на лаги...

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Би сакала да си го променам инаетот што ми е на завидно ниво.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Би променила тоа што многу брзо ми здосадуваат некои работи и тоа што многу пати премолчувам.

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Кога ке се изнервирам со некој можам да бидам лута и до пет дена без збор да изустам..Тоа сакам да го сменам, а и кога сум мн нервозна само викам и сите ми се криви..Сакам да сум посмирена а не да ги повредувам оние кои во моментот ке се најат околу мене..:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom