па ја како што знам темава е Балканска лига и јас ти постирав линк за таа тема,а ти ја направи во Анти-Вардар????не знам само кој игонорира??

нокој не кажа дека освен Вардар во Македонија не постои друг клуб,НИЕ само ТЕБЕ и на уште двајца ви реплициравме за тоа што пишуваваше за ВАрдар,!!!!
нека постојат повеќе клубови,бидејќи Вардар е мотивацијата за постоењето на нивните навивачки групи:baeh:тоа е факт сакаш прифати го сакал НЕ-
кажи ми само колу реченици,НЕ ЗБОРАМза ПОСТОВИ,напиша за Балканската лига????3.... додека се другото ти беше АНТИ-ВАРДАР????
па зашто тогаш ПИШУВАШЕ за Вардар,нели тоа не е твој клуб???? да не се заеба малку:baeh::baeh:
не знам само на кој му е криво што земала титула????МЕНЕ:pos2::pos2::pos2:фала богу ќе земе кога најдобар беше,а тоа што сакаш да се извадиш со постовиве тоа е веќе друго,:sekss:
што ти прави интернет т.е. википедија:pos2:ок е тоа ,но никаде не пишува за МЃП нешто пред 1990-туку само пишува ДЕКА ПОСТОИ од таа гоина......,каде играла,во која лига,што направила итн????или не можеш за тоа да најдеш линк:pos2:
ќе ти го постирам само твојот линк што ми го даде,по се изгледа ТИ не знаеш да читаш:pos2:
Историја
Фудбалски клуб со името Вардар во
Скопје имало уште од
1911 година, тој клуб бил познат како Вардар Топаана. Денешниот фудбалски клуб Вардар е формиран во
1947 година кога тогашните скопски фудбалски клубови (и воопшто спортски друштва) „Македонија“ и „Победа“ се соедниниле во еден клуб кој го добил името Вардар и препознатливата црвено-црна боја.
ја ти го потенцирав само да го гледаш ДОСИЕ СКОПЈЕ,но сам ми направи услуга,да те разберама КАКОВ СИ:pos2:
П.С.ОВА ТИ ГО ПОСТАВИ,ЈА САМО ЌЕ ТИ ГО ПОСТИРАМ;ЗАШТО ПО СЕ ИЗГЛЕДА НЕ ЗНАЕШ ДА ЧИТАШ или ИГНОРИРАШ НЕКОИ ФАКТИ кои не ти се допаѓаат:pos2::pos2::pos2::sekss::sekss::sekss: