Кога ќе видат за што дале пари да гледаат Детска Радост , растрчани по Маракана , Максимир , Пољуд итн. тогаш ќе правиме моабет . Луѓе сте биле некој и нешто ама разберете сега сте никој и ништо во нашиов фудбал а да не збориме за надвор . За пари спонзори до сега видовме кој аир го имавте од спонзори па сега ќе ви дојдат уште....ццццццц РЕалноста е таа , гледајте како стојат рабтите . Ако продолжите да сте ака самобендисани никогаш нема да бидете како што сте биле .
Со овие играчи , странциве , и со најавените засилувања за следната сезона ти мислиш дека ќе бидеме во споредна улога

, не ме смеј жити се . Па еве бе вардар го зема еден трифун , Работнички беше алфа и омега кај нас у фудбалов . Што да ви праам кога незнаете да задржите таков јак спонзор . 15 години асален спонзор бараат , сега им доаѓа и они со сила
го бркаат . Ама Трифун знае што прави за инает не си иде за негов ќеф . Луѓе никој не спори дека сте биле нешто порано дека имате изградено какво такво име , ама вие не живеете во 1987 бе аллоооооо . За кое име ми збориш и како сакаш вардар да не претставува кога неможеше играчи да состави за припреми во пролетниов дел , за тепачки по планинине кај Стража за циркусите со гробовите на Градски , за што збориме за 11 нерешени по ред со онаков тим , за како име и реноме зборуваме кога неможете Милано да го тепате ште е комерцијала перење пари клуб и милион други работи . Дај не ме зафркавајте , реков никој не спори дека сте биле нешто . Еве вие имате играно во ЛШ квалификации порано и имате резултати за почит , сега што не играте во ЛШ еве на стара слава како што викаш ? Правило е да игра НАЈДОБРИОТ секаде во секое натпреварување . ВАс колку да ви смета ви ја земавме зацртаната титула уште од Август месец колку да ви се свиѓало тоа или не

. Секоја чест и целосно ја подржувам оваа Лига која сум сигурен дека за едно 2-3 години ќе стане реалност :helou: