F
FuckYouAll
Гостин
Сликајте го ова прво место додека можете, нема да сте таму уште многу.:helou:
Незнам кој треба да се труди У куп !!^
A вие бе греотиците, кога да погледнем табела 7-ми сте !
Мислим дека годинава 7-миот не иде у Лига Европа, потрудете се у куп !
Зошто Лацио да не е достоен да биде во горниот дел на табелата? Лацио е еден од четирите тимови што нема испаднато од Серија А во последните 20 години. Другите три се Интер, Милан и Рома.Незнам кој треба да се труди У куп !!
Лацио не е достоен да биде во горниот дел од табелата, не го личи таму, неговото место е долу во тињата. :smir:
Очито не си у тек со настаните !Незнам кој треба да се труди У куп !!
Лацио не е достоен да биде во горниот дел од табелата, не го личи таму, неговото место е долу во тињата. :smir:
Може ќе бидеме долу во тињата., ама вие сигурно ќе бидете уште подолу од нас :helou:.Незнам кој треба да се труди У куп !!
Епа вака сеа другар. Ајде ти остај линк од страната на фб. Да се зачлениме тие што не сме и тие што сакаме. и каде е 12-ка, познато ама не ми текнува. И доколку се прават маици прв сум !здраво лазиали !!!!!!! лазиал сум долго време,од самите почетоци на Seria A на Телма,пред отприлика 7-8 месеци се запознав со многу лациали од мкд и сега секоја утакмица на лацио правиме собири и гледаме заедно,мозе и има овде некој од вас сто е мугу тие.....имаме приватна група на фб и така ги договараме собирите....па ако сте во мозност и некој од вас повелете...да бидеме сто повеке на собири....за во недела со Бари се собираме во 12-ка...и тој ден и ке се одлуцува за како ке изледаат маиците сто ке ги стампаме како фан клуб на Лацио од мкд....поздрав па се слусаме FORZA LAZIO...PRIMA E UNICA SQUADRA DELLA CAPITALE !!!
еве доле под овој пост има Smert staveno link od grupata,grupata e privatna zatoa pobaraj da vlezes i ke ti odobram eden od administratorite sum....pa tamo ke vidis podetalni informacii za sobirite...inaku 12ka e kaj Palma vo AerodromЕпа вака сеа другар. Ајде ти остај линк од страната на фб. Да се зачлениме тие што не сме и тие што сакаме. и каде е 12-ка, познато ама не ми текнува. И доколку се прават маици прв сум !![]()
па стави една слика по завршувашето на натпреварот:tv:Прегледај го приврзокот 35708
еве една слика од собирите,погледнете у групата има повеќе,ова е со риома последново дерби кое за зал несреќно го загубивме,ова е на полувреме слика,водевме со 1:0