Фан Клуб: Лацио

F

FuckYouAll

Гостин
Сликајте го ова прво место додека можете, нема да сте таму уште многу.:helou:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
^
A вие бе греотиците, кога да погледнем табела 7-ми сте !
Мислим дека годинава 7-миот не иде у Лига Европа, потрудете се у куп !

F

FuckYouAll

Гостин
^
A вие бе греотиците, кога да погледнем табела 7-ми сте !
Мислим дека годинава 7-миот не иде у Лига Европа, потрудете се у куп !
Незнам кој треба да се труди У куп !!
Лацио не е достоен да биде во горниот дел од табелата, не го личи таму, неговото место е долу во тињата. :smir:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Лацио не е достоен да биде во горниот дел од табелата, не го личи таму, неговото место е долу во тињата. :smir:
Зошто Лацио да не е достоен да биде во горниот дел на табелата? Лацио е еден од четирите тимови што нема испаднато од Серија А во последните 20 години. Другите три се Интер, Милан и Рома.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Очито не си у тек со настаните !

На јуве му е место уш малу подоле !

Лацио да му е местото последен на табела, пак ќе му биде пред местото на кое Јуве припаѓа !

Затоа шшшштт !

Ја не сум фан на Лацио нити ми се нешто особено драг тим, појќе ја симпатизирам рома, ама кој ќе ве видим вас второлигашите (чест на исклучоци) да ми продавате овде муда за бубрези ми се смее и ми се плаче у исто време !
Остај ги дечките да уживаат у моментот, и не пресеравај на темава ! Со играчи што до вчера играле пола у втора лига пола у екипи како удинезе и каљари, не сте ништо поарни од Лацио !

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Може ќе бидеме долу во тињата., ама вие сигурно ќе бидете уште подолу од нас :helou:.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
P1160319.jpg

Еве една слика од мене во Рим, може да приметите во позадина сум на Piazza Venezia во центарот Рим.

Член од
13 октомври 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
здраво лазиали !!!!!!! лазиал сум долго време,од самите почетоци на Seria A на Телма,пред отприлика 7-8 месеци се запознав со многу лациали од мкд и сега секоја утакмица на лацио правиме собири и гледаме заедно,мозе и има овде некој од вас сто е мугу тие.....имаме приватна група на фб и така ги договараме собирите....па ако сте во мозност и некој од вас повелете...да бидеме сто повеке на собири....за во недела со Бари се собираме во 12-ка...и тој ден и ке се одлуцува за како ке изледаат маиците сто ке ги стампаме како фан клуб на Лацио од мкд....поздрав па се слусаме FORZA LAZIO...PRIMA E UNICA SQUADRA DELLA CAPITALE !!!

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
Другари ви пожелувам многу успех годинава и да освоите скудетото малку да не одмените , СО ГОСПОД НАПРЕД И 3-ТО СКУДЕТО ДА ИМ СЕ ПОСЕРЕТЕ НА ПРИНЦОВИТЕ

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
здраво лазиали !!!!!!! лазиал сум долго време,од самите почетоци на Seria A на Телма,пред отприлика 7-8 месеци се запознав со многу лациали од мкд и сега секоја утакмица на лацио правиме собири и гледаме заедно,мозе и има овде некој од вас сто е мугу тие.....имаме приватна група на фб и така ги договараме собирите....па ако сте во мозност и некој од вас повелете...да бидеме сто повеке на собири....за во недела со Бари се собираме во 12-ка...и тој ден и ке се одлуцува за како ке изледаат маиците сто ке ги стампаме како фан клуб на Лацио од мкд....поздрав па се слусаме FORZA LAZIO...PRIMA E UNICA SQUADRA DELLA CAPITALE !!!
Епа вака сеа другар. Ајде ти остај линк од страната на фб. Да се зачлениме тие што не сме и тие што сакаме. и каде е 12-ка, познато ама не ми текнува. И доколку се прават маици прв сум ! :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Ова би требало да е групата на ФБ. Иначе 12-ка се наоѓа во Аеродром, кај Палма, карши Тобако 2.

Член од
13 октомври 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
Епа вака сеа другар. Ајде ти остај линк од страната на фб. Да се зачлениме тие што не сме и тие што сакаме. и каде е 12-ка, познато ама не ми текнува. И доколку се прават маици прв сум ! :)
еве доле под овој пост има Smert staveno link od grupata,grupata e privatna zatoa pobaraj da vlezes i ke ti odobram eden od administratorite sum....pa tamo ke vidis podetalni informacii za sobirite...inaku 12ka e kaj Palma vo Aerodrom

Член од
13 октомври 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
25793_120781631267389_100000066590098_311759_3403185_n.jpg
еве една слика од собирите,погледнете у групата има повеќе,ова е со риома последново дерби кое за зал несреќно го загубивме,ова е на полувреме слика,водевме со 1:0

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Прегледај го приврзокот 35708
еве една слика од собирите,погледнете у групата има повеќе,ова е со риома последново дерби кое за зал несреќно го загубивме,ова е на полувреме слика,водевме со 1:0
па стави една слика по завршувашето на натпреварот:tv::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom