Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Сликајте го ова прво место додека можете, нема да сте таму уште многу.:helou:

^
A вие бе греотиците, кога да погледнем табела 7-ми сте !
Мислим дека годинава 7-миот не иде у Лига Европа, потрудете се у куп !

^
A вие бе греотиците, кога да погледнем табела 7-ми сте !
Мислим дека годинава 7-миот не иде у Лига Европа, потрудете се у куп !

Незнам кој треба да се труди У куп !!
Лацио не е достоен да биде во горниот дел од табелата, не го личи таму, неговото место е долу во тињата. :smir:

Лацио не е достоен да биде во горниот дел од табелата, не го личи таму, неговото место е долу во тињата. :smir:

Зошто Лацио да не е достоен да биде во горниот дел на табелата? Лацио е еден од четирите тимови што нема испаднато од Серија А во последните 20 години. Другите три се Интер, Милан и Рома.

Очито не си у тек со настаните !

На јуве му е место уш малу подоле !

Лацио да му е местото последен на табела, пак ќе му биде пред местото на кое Јуве припаѓа !

JUVE_SPEZIA_2-3.gif

Затоа шшшштт !

Ја не сум фан на Лацио нити ми се нешто особено драг тим, појќе ја симпатизирам рома, ама кој ќе ве видим вас второлигашите (чест на исклучоци) да ми продавате овде муда за бубрези ми се смее и ми се плаче у исто време !
Остај ги дечките да уживаат у моментот, и не пресеравај на темава ! Со играчи што до вчера играле пола у втора лига пола у екипи како удинезе и каљари, не сте ништо поарни од Лацио !

Може ќе бидеме долу во тињата., ама вие сигурно ќе бидете уште подолу од нас :helou:.

P1160319.jpg

Еве една слика од мене во Рим, може да приметите во позадина сум на Piazza Venezia во центарот Рим.

здраво лазиали !!!!!!! лазиал сум долго време,од самите почетоци на Seria A на Телма,пред отприлика 7-8 месеци се запознав со многу лациали од мкд и сега секоја утакмица на лацио правиме собири и гледаме заедно,мозе и има овде некој од вас сто е мугу тие.....имаме приватна група на фб и така ги договараме собирите....па ако сте во мозност и некој од вас повелете...да бидеме сто повеке на собири....за во недела со Бари се собираме во 12-ка...и тој ден и ке се одлуцува за како ке изледаат маиците сто ке ги стампаме како фан клуб на Лацио од мкд....поздрав па се слусаме FORZA LAZIO...PRIMA E UNICA SQUADRA DELLA CAPITALE !!!

Другари ви пожелувам многу успех годинава и да освоите скудетото малку да не одмените , СО ГОСПОД НАПРЕД И 3-ТО СКУДЕТО ДА ИМ СЕ ПОСЕРЕТЕ НА ПРИНЦОВИТЕ

здраво лазиали !!!!!!! лазиал сум долго време,од самите почетоци на Seria A на Телма,пред отприлика 7-8 месеци се запознав со многу лациали од мкд и сега секоја утакмица на лацио правиме собири и гледаме заедно,мозе и има овде некој од вас сто е мугу тие.....имаме приватна група на фб и така ги договараме собирите....па ако сте во мозност и некој од вас повелете...да бидеме сто повеке на собири....за во недела со Бари се собираме во 12-ка...и тој ден и ке се одлуцува за како ке изледаат маиците сто ке ги стампаме како фан клуб на Лацио од мкд....поздрав па се слусаме FORZA LAZIO...PRIMA E UNICA SQUADRA DELLA CAPITALE !!!

Епа вака сеа другар. Ајде ти остај линк од страната на фб. Да се зачлениме тие што не сме и тие што сакаме. и каде е 12-ка, познато ама не ми текнува. И доколку се прават маици прв сум ! :)

Ова би требало да е групата на ФБ. Иначе 12-ка се наоѓа во Аеродром, кај Палма, карши Тобако 2.

Епа вака сеа другар. Ајде ти остај линк од страната на фб. Да се зачлениме тие што не сме и тие што сакаме. и каде е 12-ка, познато ама не ми текнува. И доколку се прават маици прв сум ! :)
еве доле под овој пост има Smert staveno link od grupata,grupata e privatna zatoa pobaraj da vlezes i ke ti odobram eden od administratorite sum....pa tamo ke vidis podetalni informacii za sobirite...inaku 12ka e kaj Palma vo Aerodrom

25793_120781631267389_100000066590098_311759_3403185_n.jpg
еве една слика од собирите,погледнете у групата има повеќе,ова е со риома последново дерби кое за зал несреќно го загубивме,ова е на полувреме слика,водевме со 1:0

Прегледај го приврзокот 35708
еве една слика од собирите,погледнете у групата има повеќе,ова е со риома последново дерби кое за зал несреќно го загубивме,ова е на полувреме слика,водевме со 1:0

па стави една слика по завршувашето на натпреварот:tv::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom