Лацио и пред то беа такви. Се чудам како успеаја да ги дат тие двата гола.Јас колку шо видов последните 30 мин како лисолај и оризари да ги гледам.. катастрофа
Првио бил од слободен како шо ми кажаа.. Па и Фиорентина не беа поарни.. па и среќа треба..Лацио и пред то беа такви. Се чудам како успеаја да ги дат тие двата гола.
Имаја неколку шанси ама нешто промаршија нешто фати Муслера.Првио бил од слободен како шо ми кажаа.. Па и Фиорентина не беа поарни.. па и среќа треба..
Koga sne kaj golmanite sto se sluci so Karasso dobi li toj dozvola da igra vo evropa ili pak Ballota ke brani???Имаја неколку шанси ама нешто промаршија нешто фати Муслера.
Кога веќе сум кај Муслера изгледа мечот со Милан му беше најлошото нешто шо можеше да му се случи. Малиот мислам дека има потенцијал да се покажи и да биди прв голман на лацио.
Абе не заебавај.Лани со крш тим трето 4то место беа за малце третоAбе и Меси да им дојде, пак нема да се вратат на старите патеки!
Лани трето место беаАбе не заебавај.Лани со крш тим трето 4то место беа за малце трето
Гледај си го ти Јувентусот твој колку знаат да играат остај го Лацио на раат не си компетентен да збориш против него ако не си ги гледал на 90% од утакмиците како на пример ја што сум...Лацио и пред то беа такви. Се чудам како успеаја да ги дат тие двата гола.
i na koe mesto da se jas ke navivam za niv LAZIO![]()
Да, ама лани цела Италија беше крш. И плус колку толку го имаа Перуци да им ја чува мрежата. Еве Бјанки имаше деби денеска и доби црвен човекот.Абе не заебавај.Лани со крш тим трето 4то место беа за малце трето
И ја ич нејќам овој Лотито да биде газда на Лацио ама ај да му дадеме шанса гледам почнал со засилувања.Го купи Бјанки,еден романец Раду мислам,активно се преговара за Закардо и Барзаљи конечно мрдна работава од нула.Воглавном политиката на овој претседател е да им докаже на големите клубови кои што трошат премногу пари за плата и за трансфери дека може да се направи тим кој што ќе биде јак со играчи без големи пари.Ма да тоа мене не ми се свиѓа за мојот тим ипак сум навикнат да гледам звезди таму како што биле Верон,Клаудио Лопез,Неста итн да не набројувам.Како и да е јас отсекогаш и засекогаш сум Лацијал.Тоа ми е во крвта....Lazio president Lotito attacked by Torino fans
tribalfootball.com - January 28, 2008
![]()
Lazio president Claudio Lotito was rescued by stewards after being attacked by Torino fans in the first-half of yesterday's 0-0 draw, it has been revealed. Il Messaggero says Lotito was set upon by a group of Toro fans in the aftermath of Simone Barone's dismissal and needed the intervention of ground stewards to avoid serious injury. The Lazio supremo was restricted to watching the second-half on television in the dressing room for his safety.
на никој не му го пожелвам ова, ама поарно лотито да умри одколку Лацио