Фан Клуб: Лацио

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Јас колку шо видов последните 30 мин како лисолај и оризари да ги гледам.. катастрофа

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас колку шо видов последните 30 мин како лисолај и оризари да ги гледам.. катастрофа
Лацио и пред то беа такви. Се чудам како успеаја да ги дат тие двата гола.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Првио бил од слободен како шо ми кажаа.. Па и Фиорентина не беа поарни.. па и среќа треба..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Првио бил од слободен како шо ми кажаа.. Па и Фиорентина не беа поарни.. па и среќа треба..
Имаја неколку шанси ама нешто промаршија нешто фати Муслера.

Кога веќе сум кај Муслера изгледа мечот со Милан му беше најлошото нешто шо можеше да му се случи. Малиот мислам дека има потенцијал да се покажи и да биди прв голман на лацио.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Слаб натпревар со многу грубости но сепак мислам дека Лацио победи заслужено. Пандев беше добро чуван и немаше поизгледна прилика за гол. Честито победа!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Имаја неколку шанси ама нешто промаршија нешто фати Муслера.

Кога веќе сум кај Муслера изгледа мечот со Милан му беше најлошото нешто шо можеше да му се случи. Малиот мислам дека има потенцијал да се покажи и да биди прв голман на лацио.
Koga sne kaj golmanite sto se sluci so Karasso dobi li toj dozvola da igra vo evropa ili pak Ballota ke brani???
Sega koga potpisa Bjanki ke bide podobar Lazio a i se pregovara so eden od najdobrite desni bekovi vo italija Kristijan Zakardoo od palermo ako uspeat da go realiziraat ovoj transfer Lazio ke se vrati na starite pateki od vremeto na Nesta,Claudio Lopez Mendieta,Stam i dr..

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе и Меси да им дојде, пак нема да се вратат на старите патеки! Барем не кога се без голман. Бјанки 12,5 милиони, иако е на позајмица засега, сепак ќе платат толку на крај на сезонава, Закардо уште 6-7 милиони најмалку ќе дадат за него, еве да заокружиме потрошија 20 милиони сезонава. Само не знам што им е напаѓач, имаат четворица веќе ...

Пандев, Роки, Макинва, Таре ... еве го сега и Бјанки.

Трансферот на Закардо ќе биде доста добар потег ако го купат, ама без голман ништо не праат сезонава. Фалете го Балота, ама прави киксови од време на време, а Муслера кога и да добие шанса, слабо се покажува :toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aбе и Меси да им дојде, пак нема да се вратат на старите патеки!
Абе не заебавај.Лани со крш тим трето 4то место беа за малце трето

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Лани трето место беа :vozbud:Ќе почне овој Лотито да го отвара почесто ќесето,барем така ветил...

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Гледај си го ти Јувентусот твој колку знаат да играат остај го Лацио на раат не си компетентен да збориш против него ако не си ги гледал на 90% од утакмиците како на пример ја што сум...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Да, ама лани цела Италија беше крш. И плус колку толку го имаа Перуци да им ја чува мрежата. Еве Бјанки имаше деби денеска и доби црвен човекот.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Lazio president Lotito attacked by Torino fans
tribalfootball.com - January 28, 2008

Lazio president Claudio Lotito was rescued by stewards after being attacked by Torino fans in the first-half of yesterday's 0-0 draw, it has been revealed. Il Messaggero says Lotito was set upon by a group of Toro fans in the aftermath of Simone Barone's dismissal and needed the intervention of ground stewards to avoid serious injury. The Lazio supremo was restricted to watching the second-half on television in the dressing room for his safety.

на никој не му го пожелвам ова, ама поарно лотито да умри одколку Лацио

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Lazio president Lotito attacked by Torino fans
tribalfootball.com - January 28, 2008

Lazio president Claudio Lotito was rescued by stewards after being attacked by Torino fans in the first-half of yesterday's 0-0 draw, it has been revealed. Il Messaggero says Lotito was set upon by a group of Toro fans in the aftermath of Simone Barone's dismissal and needed the intervention of ground stewards to avoid serious injury. The Lazio supremo was restricted to watching the second-half on television in the dressing room for his safety.

на никој не му го пожелвам ова, ама поарно лотито да умри одколку Лацио
И ја ич нејќам овој Лотито да биде газда на Лацио ама ај да му дадеме шанса гледам почнал со засилувања.Го купи Бјанки,еден романец Раду мислам,активно се преговара за Закардо и Барзаљи конечно мрдна работава од нула.Воглавном политиката на овој претседател е да им докаже на големите клубови кои што трошат премногу пари за плата и за трансфери дека може да се направи тим кој што ќе биде јак со играчи без големи пари.Ма да тоа мене не ми се свиѓа за мојот тим ипак сум навикнат да гледам звезди таму како што биле Верон,Клаудио Лопез,Неста итн да не набројувам.Како и да е јас отсекогаш и засекогаш сум Лацијал.Тоа ми е во крвта....

Kajgana Shop

На врв Bottom