Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е целата моментална листа на повредени:Mobido Diakhite, Stephen Makinwa, Mourad Meghni, Fabio Firmani, Gaby Mudingayi, Massimo Mutarelli and Sebastiano Siviglia,Stefano Mauri,Luciano Zauri.
Жалам што морам да соопштам дека пола тим ни е во аут :( Ајде има Господ ќе се вратиме на победничките патеки!!!

да не дај Господ Пандев или Роки да се повредат. тогаш ни почесни нема да даваме

да не дај Господ Пандев или Роки да се повредат. тогаш ни почесни нема да даваме
Ја мислам моментално како што стои ситуацијава најбитни играчи ни се Пандев,Роки и Бехрами.Меги знае да изигра по некоја утакмица малу подобро за нијанса од другиве.А за одбраната неам коментар.Едино само Крибари малу се издвојува од другиве.

Каларов за година-две ке биде најдобриот лев бек. Ако не се лажам повреден е моментално.

Каларов за година-две ке биде најдобриот лев бек. Ако не се лажам повреден е моментално.
Мислам дека не е повреден,го немаше на листата на повредени.Инаку ме потсеќа на Михајловиќ малу,не по понашањето туку по начинов на игра,а богами и има шут за слободен...

Ја мислам моментално како што стои ситуацијава најбитни играчи ни се Пандев,Роки и Бехрами.Меги знае да изигра по некоја утакмица малу подобро за нијанса од другиве.А за одбраната неам коментар.Едино само Крибари малу се издвојува од другиве.

Меги = Мењи, е фантастичен играч, само ми изгледа како да има проблем со мотивирање. А инаку главен играч, покрај Пандев во Лацио според мене е Мутарели. Дечкото е воџа... плус на секој натпревар дава максимум. Потоа исто го обожаам малиот од Митровица - Бехрами. :)

Бехрами е многу јак трча ко куче на свака утакмица а глеам и дека и дриблингот не му е слаба страна.Да не беше Шипоња може ќе ми беше поомилен :pos2:Инаку изигра маестрално против Реал не му даде на Робен да мрдне.

Ах Пандев , Пандев . . . :respekt:

SSC Napoli 2 - 2 SS Lazio 2 - 2 90' FT 1 - 2 45' HT Ended Goals M.Hamsik - 90' 31' - G.Pandev 26' - C.Ledesma M.Hamsik - 5'
ДОБРО БЕ ИМА ЛИ ГОСПОД?????

ццц . . . несакам да иде Лацио ве Б бе ... ај тоа управата нека даде паре да се засили малце тимот не иде вака :bezbol:

До кога бе вака, до кога! Сам ли ќе игра цел живот. Ајде нека ги пакува куферите и нека оди некаде во некој клуб кој стварно ќе му пружа шанса да игра во Европа и да освои нешто, некој трофеј............

Лацио тргнува по Клаудио Пизаро од Челзи има испратено и понуда:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom