Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Црвен картон Бехрами 72 минута
и Мутарели 86

I mutareli crven karton.. Sigurno e interesna utakmicata, ama poradi glupite makedonski kabelski operatori ne sme vo moznost da ja gledame.

И на некој Романец дал во 90+минута Пандев жолт картон овој судија сигурно мисли оти е Колина

I mutareli crven karton.. Sigurno e interesna utakmicata, ama poradi glupite makedonski kabelski operatori ne sme vo moznost da ja gledame.

jadavaja na ukrainskata.

onaj sudijata novi kartoni si ima kupeno izgleda pa sakase da se pofali
inaku ona na behrami - bese za crven

lacio ne samo golman ima mnogu raboti da poprava vo timot ako saka nesto da napraj sezonava. kolku so vidov demek napagjaja ama nekako slabo mu odese organiziranjeto na akcii. kako vardar protiv onie od kipar doma igraja.

ајде ЛАЦИО мораш на гости да победиш ако не нема Лига Шампиони:raz:

Abe kolku i da se cudime na rezultatot, Lacio tolku mozese so ovie igraci...posebno pa tie od sredniot red katastrofa se be! dvra nevideni:tapp: , abe edna topka, eden pas ne dadoa na napagacite, i ako ja dadat na Roki pa toj pa i od mrtov agol ti sutira, epten e sebicen a go imase pandev na 2-3 pati sam. i pandev ne igrase dobro se pletkase samo a i taa sansa so ja promasi...:uvo: Aj da se nadevame deka vo Bukurest ke bide podobro...

1:1 е добар резултат. Со малку среќа на гости ќе извлечат Лацио поволен резултат. Не очекував Роки да изигра вака себично и дрварски. Го фати страв од Пандев. Си знае Роки дека полека но сигурно влегува во сенка на Пандев.

Лацио сега треба да игра без 5 души од прв состав Бехрами и Мутарели поради картони и Маури Стендардо и Крибари заради повреда а повреден е и Сивилја со кои игрчи ке играт не знам сигурно ке земат некој од младинците
Да се надеваме дека барем новиот голман Карузо ке брани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom