Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го знам типов. Често има врски со малолетнички, најчесто девојчиња од 15 години.

Остај друго, не е фејк, стои на официјалната сонце страна.

ај призент ту ју ЈУЛИЈА другарката на Рада.... припазете на деталот во позадина Клик

Кога ќе помислиш дека сите ненормални се ставиле на хи5,... ќе видиш дека се појавил уште некој.

рада е ремет хахаххаахха

Има некој од Орце тука, да ми даде линк од хи5 на било кој проф., по можност на Мица физика?
Знам имаше и таа, само не можам да гонајдам:(

хахха.. тој џипот редовно можете да го сретнете и во Капиштец кај што се гради новата катна гаража, спроти Жито Лукс дирекција.

Али типов е ропак тежок. Срамота бе.. што се невидов на темава.. од толку педерастични феминизирани машки до вакви инстант ропак-гангстери, а за проституирањево на “пичинава“ од хај 5 да не спомнувам.

ПС. Сигурно се прашувате кај му е мускулот
“Posle bildanje :))))”
:pos:

“Kaj aura u vlez :)
Comment:
Lepotica... cela e na baba i. Koga ke gi vidam gi mesam koja koja e...

Da real hard core gangsta..drive... MOPED

:pos:

so e so "wanabe" mafijasive, i luge so patata od niska vrednost niz gradov. nemozam da svaram

ps:http://www.hi5.com/friend/photos/di...=496022799&albumId=52621250&ownerId=103181708
djipov ne e negov. praviot sopstvenik zivee karsi mene vo przino.
Ej ne mrcete za riki mnogu . Riki e zver. Ozbilno, koj go znae moze da vi potvrdi deka stvarno e zakon covek. Jes da u sekoj slucaj slikive mu zasluzuvaat remet, sekoja vtora slika na hi5 mu e so mobilen u raka :pos2::pos2:

Шо демек се сликал со банерот на Романтичари па закон бил..ееххехе ајде бе..

IMG_0328.jpg

мала мала мала, група педера...

OMG!!!!!!Божеееееее!!!!!!Ова не очекував дека ке го видам на слика!!!

Добро оваа рошлава се погледнала во огледало да види на што личи?!Не бе гарант и прснало кога се видела во него!!!!!!!:pos::pos::pos:

Оууууу типов ме пали!!!!Нееееееее!!!!!!Леле бе зашто постојат вакви луге!!!!!Зашто Луцифер не ги земе кај него?!:toe::toe::toe:

te pali? ne da te pali ti garant goris :))))))))
:pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom