Не матура, сакам да ги ребрам, него да завршам втора, после на Јазично А идам, овие фриковиве на општествено одат, ќе се ослободам од поголемиот број од нив, барем најзакоравените.JeEnU GiRl зашто мислам дека едвај чекаш да дојде матура sd
Samo ke kazam deka tezata e realna. Za zal... toae:Си стојам на мојата теза овие феминизирани типчиња како овие погоре-највише ебат
Не е лезбејка идеше со еден другар.... Али ко машко е у пичку матер Све обратни во ЈБТ No Offence JeEnUfilipmakedonski напиша:оваа горе , со пишчолот , гарант е лезбејка.
докаС: број1
лepotoooo...miss u mnogu,ja efe na 2 sec se staif do na net da ti ostaam kom. i taka,top e tuka..pa taka da see u soon..mwaaaaaaa ti amo
aaaaj..i ja da kazam TE SAKKAAAAAAMMM
пиштолџијкава е ко машко , а другарка и ја доживува ко нејзиниот понежен факин пол. Нели Џину?
Hahaha,Macko kakva faca napravilTi si dobro iskocen
човече од километар се гледа дека не си материјал за ЈБТ, дојди во орце одма ќе се прилагодишНе матура, сакам да ги ребрам, него да завршам втора, после на Јазично А идам, овие фриковиве на општествено одат, ќе се ослободам од поголемиот број од нив, барем најзакоравените.
Ај идам на спиење, ќе ме натерате на цело ЈБТ хи5 да ставам тука.