Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja има таа по француски дебелата како игра стриптиз на шипка, на екскурзија во Белград, дајте ми недела време и ќе го видите клипчето.

Абе што е работава? Од каде толку распедерчени машки.....

WkzWzd145906-02.jpg

5 devojki na bracen krevet :)):pos::pos::tapp::tapp:

Лелее овој Емил да ми е мене прво ќе го ошишам како робијаш па после ќе го упишам на воена академија.
Атомска бомба треба за државава, викам јас....

Што шема ќе беше ова со долги коси и тоа некои педерски прамени, башка обетки и синџирчиња па уште и такви стајлиш педерски муциња напрчиле.

А па на сликава погоре педерчињата се ставени еден до друг во сендвич :kesa:

На овие не вреди ни ремет да им се стега, во моја генерација ваквите на прсти се броеле,по еден двајца на цела школа максимум.

син ми да ви потказит нешто
баш ми е зал за детето младо мало и неискусно но сепак садомазо се плеска во газот и гордо не одрекува одвратен педер пред машки да се слекува во танга се облекува и гордо не одрекува......
лол
абе обие педериштава треба да се :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1: и око да не ти трепне

Tипкава учи со мене, на диета е, запазете коментар под слика.
Вака можеби не изгледа лошо, ама смеењето кога ќе и го чујам стомакот ми се превртува.

Доста е за денес од ЈБТ фаци, си легнувам, утре продолжуваме.

Си стојам на мојата теза овие феминизирани типчиња како овие погоре-највише ебат,не може никој да ме убеди дека не се опнале после вака легнати sd
п.с
JeEnU GiRl зашто мислам дека едвај чекаш да дојде матура sd

значи не поднесувам луѓе што имаат профил на ова скапаново хајфајф
бтв без навреда али ми иде сите да ги :angry3:

Си стојам на мојата теза овие феминизирани типчиња како овие погоре-највише ебат,не може никој да ме убеди дека не се опнале после вака легнати sd

Па сигурно дека се опнале.. педерчињата меѓу себе.

Па сигурно дека се опнале.. педерчињата меѓу себе.

sd не не не гарант ги превртиле девојчињата,само прост пример кога си видел некој таков во машко друштво,јас на школо тие што ги имавме нон стоп беа со девојчиња им влагаат под кожа такви лигави и ги плескаат после hihihihihihihihi

али ај да не иде фира постов на оваа од Валандово 16 години демек имала

http://www.hi5.com/friend/photos/di...408894147&albumId=168924117&ownerId=215252559

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom