Oд прилеп ама се симнала до скопје да види што има и и се видело добро ова дрвово пред карев па се сликала:smir:Оваа од Прилеп да не е?
Oд прилеп ама се симнала до скопје да види што има и и се видело добро ова дрвово пред карев па се сликала:smir:Оваа од Прилеп да не е?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:во ФРЕНД АПДЕЈТС ми се појави ова:
☆ViRuS☆ added tino, nathalie, venya carolina, Nikola, and yselva as friends.
Болд- Длабоко се сомневамHello! My name Marjan. I whant Hi5 profile like all my friends. My girlfriend register me profile becoze i dont now much internet. Here in Macedonia very expensive. I love her (very much). If U like my profile give me 5! Hi5 all yous!
Who I'd Like To Meet
I want meet nice whestern girlies for chitchat and sexytime - preference lady with yellow hairs, with plough experience and little or no history of retardation in family. I would like to meet you and make romance inside you. If you agree be my wife then you will come my beaitifull country Macedonia, I will give you television with remote control, a red dress, two strong shoes, I will love you and care for you, we will be as one... but if u cheat on me I will crush you! Also I like meet nice men, as friend - no sexytime.
Се надевам нема да ми замери.
Hahahaha луд е жими се....I want meet nice whestern girlies for chitchat and sexytime - preference lady with yellow hairs
до толку не ти се допаѓа човеков?
А ти да пазеше малку како пишиш зошо би ти дал жут на тебе заради јазикот....:star::salut:Абе не јадете гомна за Бобан, школски ми е, ќе ве кажам па ќе ве прекрши.
Оваа да не е барана од Интерпол ги има сите квалификации на сериски убиец ме плаши :pos2: :pos2:
За негова несреќа Бобан нема челични мадиња и вилицаАбе не јадете гомна за Бобан, школски ми е, ќе ве кажам па ќе ве прекрши.
Оваа ако не се лажам е Ivan4e од форумов...тончи полека бе.Ива: Female / 16 / Married
не е нешто нездраво ама е анорексично а тоа беше болест колку што сум информиран.
Од Битпазар или Зелен пазар и се пиштолите?