Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кучке, не ми го закачај Вирусот! Секој човек има право да спие кај сака кога е уморен после напорна вечер ковање:pos2:

... Александар или кој како го затекнал како алек алекс али никако не смее аце :nenene: ...
Додека пак Девојкава Ивана има доста добра причина зошто да е дигната (алооооо тато ми е Бранко Црвенковски)
не се разбирам многу многу во политика така да еве го точниот одговор од горенаведениот
B·٠•● Acko ●•٠·B- http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13539&page=15 says (16:34):
ivana e BIVSA NA SINOT NA BRANKO CRVENKOVSKI
[/size]
---За сите горенаведениве ме буни едно прашање, Ако се толку "ВИСОКИ" шо мајка бараат да киснат на интеренет и да се глупираат на Hi5:?: зарем немаат некоја попаметна работа:?:

И на ова прашање добив еден уникатен одговор ;)

B·٠•● Acko ●•٠·B- http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13539&page=15 says (16:36):
aham na kraj te interesirase ZASTO AKO SME TOLKU "VISOKI" KISNEME NA INTERNET
epa vakaaaaaaaaa

kisnenjeto na intrnet mene mi e RAZONODA a iska4anjeto vo fancy clubovi mi e prioritet
a toa sto imam 6 000 views na ne sum kriv izgleda mojata ubavina privlekuva da go otvorat mojot profil
ciaoooo
- - - [a=9][c=1]CYBER ШТО??? [/c=0][/a=39] - - - says (16:37):
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
леле ама добро ме насмеа
B·٠•● Acko ●•٠·B- http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13539&page=15 says (16:37):
pa sekoj ima svoj vkus
moze za tebe sum grd
- - - [a=9][c=1]CYBER ШТО??? [/c=0][/a=39] - - - says (16:37):
чекај чекај
јас никаде не реков грд
јас не ценам по физички изглед
јас ценам по карактер
сеа ти види

:uvo: :uvo: :uvo: :tapp: :tapp: :tapp:

не се разбирам многу многу во политика така да еве го точниот одговор од горенаведениот
B·٠•● Acko ●•٠·B- http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13539&page=15 says (16:34):
ivana e BIVSA NA SINOT NA BRANKO CRVENKOVSKI
[/size]

И на ова прашање добив еден уникатен одговор ;)

[/color]
[/color][/font][/size][/b]:uvo: :uvo: :uvo: :tapp: :tapp: :tapp:
[/color][/size]

Gi znam licno site gore navedeni... I imaat gomno od karakter....:helou:

Прашај го доти4ниот Ацко што му претставува пишувањето со 4 и 6. Навика или пак изразување на низок степен на умствен развиток.
Многу ме интересира што ќе одговори.

Хех, син му на Бранко едни убајни, прича сама за себе е.
Да не му беше син на грубо малтерисаниот, немаше да биде никој и ништо во ЈБТ а и секаде каде што се појавува.
А тоа што имаат 4000 profile views е од тоа што луѓето им одат на профил за пукање сеир. Само ние од Кајгана што одиме им правиме стотче :)

Epa sea vidi vaka jas da ti kazam nesto na tebe .. ped se premnogu mi e milo sto si pomislil na nas ...
Ofa sto si go napisal moes da i go pro4itas na majka ti i da ti frli nekoja kritika .. poradi toa sto nie sme tie "slavnite" ahha .. Ivana ne e Crvenkovska Bibe ne e Banirana i k0sKiC e Bisexual .. a ako toa ti preci izvini .. ke se promenime Ti VETUVAM ...
Aloo be ejj 20 godini imas ili kojznae kolku se zamaras so nas ? eh .. da premnogu e ocigledno poslem sfe ofa deka nemas popametna rabota .. ali ako pisuvaj si ti sto sakas nie ke te citame i ke te komentirame .. a sea ubavo da spies !!!!!

btw : u Gorgi ucam ne sum ni u korcagin ni u toj fakultetot KAJ VAS !!! AHHAHH

Леле бе шо им е на луѓево?
ошто прават страници со туѓи слики ? Мислат дека никој нема да примети?
http://www.hi5.com/friend/161182790--Mila--Profile-html
http://andreea-sk.hi5.com - Кој ќе се излаже дека не е фејк? - сакате мала лекција за да научите како се познаваат кој се фејк а кој не? Едноставно - нема Познаници кој шо им даваат коменти кај си бе од кога те немам видено или од кога не сме играле кантер и сл...

Иначе девојчево што сите го критикувате како малолетничка проституција јас не би го нарекол ова така, туку едноставно преголеми акции и самобендисаност, Такви пациенти познавам и лично самиот како што се Познатата Коскич (сеа позната по нејзината сексуална неодреденост како или бисексуалка) па после тоа следи Александар или кој како го затекнал како алек алекс али никако не смее аце :nenene: , не е далеку од нив ни нашата поранешна (читај Банирана) членка Бибе
не смеам да го пропуштам и Мартин кој воедно е другар на Ивана (Коскич)
Има и една Лолита- мислам дека девојчево ако и дадете апарат дека ќе ви го врати без батерии и со полна меморија од слики од правење на самослик --- (Мора да се познанички со Ивана-Коскичот)
Додека пак Девојкава Ивана има доста добра причина зошто да е дигната (алооооо тато ми е Бранко Црвенковски)
---За сите горенаведениве ме буни едно прашање, Ако се толку "ВИСОКИ" шо мајка бараат да киснат на интеренет и да се глупираат на Hi5:?: зарем немаат некоја попаметна работа:?:

Иначе Горанчето е мој колега од факс и за него е познато низ цел ФЕИТ дека е Шмиз'л и дека е од "Дивиштец"(Дивиот дел на Капиштец) иначе Бивши Чаирчанец

Види кој и е во топ френдс :vozbud: е Јебига, и таа ми е колешка од факултет (сите што и сме во топ френдс сме колеги од факс)

Туку има две девојки што едноставно мислев дека се Шоферски профили но испадна дека ги запознав и двете девојки кај една моја другарка,. Двете се ТОП, Ивана е секретарка во министерство а додека пак Сани е поранешна пливачка и фитнес инструкторка :pipi:

Девојкава е невероватно добра само шо една работа при крајот на профилот ќе го расипе вкусот за нејзе - Омилена музика турбо фолк и шабантерија :S

оф леле, кај најдов да ја листам темава наназад? морам на секој проверен профил да дадам коментар :(

Да и Нена ја знам, девојчево едноставно е супер само шо има малку поголема желба за мување и ѕех кога е пијана - нишо друго ;)

BTW 70 % од критикуваниве на темава се ученици/ученички од корчагин и електро факултет

WOWW ... kolku ste samo srekni i NADEZNI ... :)))

Gi znam licno site gore navedeni... I imaat gomno od karakter....:helou:

SAMO NISKO PROFILNITE SELJACINI GO PRAVAT OVA ... definitivno ste pod nas ... a na bibe moes da i se fatis : )))

Позер?:svashta:

poso kako sto idam sfe nazad i nazad preteruvas ... sakam da te predupredam deka ke go plukas majcinoto ...

Ако пролисташе неколку страници наназад ќе видеше дека веќе го има типов искоментирано

BTW најдов едно девојче што мисли дека ептен е секси принцезичка :pos:
http://hi5.com/friend/155475562--SeXy+LiTtLe+PrInCeSs--Profile-html
Тасма баче ни цице ни газе :drk: :uvo: :baeh: :pos:

BIDETE POZDRAVENI I PRODOLZETE SI SO RABOTATA ... AHAHAHHAHAH

Леле kOsKiC,свака ти част.Капа ти симнувам.Треба некој да ги изруга сељаЧЧиштава (со тешко и дупло "Ч").А ти г-дине Sephirot или Владимир или кој и да си,си никој и ништо и најмалку треба да мрчиш за тоа кој кого закача.Кога можете ти и Virus да јадете ГОМНА за други,можат и другите да јадат гомна за вас.

End of discussion!!!!!:tapp:

The_BITCH, кажи кој е твојот профил на хи5, само колку да имаме увид кого повеќе „не смееме“ да реметиме.

п.с. ќе цитирам еден човек што многу го почитувам и сакам.
Добриот ремет нема цена
Алек Батистута
In Memoriam Production & Синдикат на Кајгана форумот.

Еј децава колку бурно реагираат на критики, совет до Коскич, куцај кирилица, поглем ефект има во карање! Да Бич, ако сум јас никој и ништо, ти си помалце од тоа. Иначе јади гомна за мене колку сакаш, не ми смета, неам 16 години па да се палам ко млад мајмун ако некој ме тормози по интернет.

Друга работа е тоа што појма неам која си, и според тоа те немам реметено и јадено бурек за тебе. А ти се фати за мене ко слеп за стап. Слободно тргни ми сеир на Хи5 профилот, не се љутам како некои овде, кажи ми дека имам мн голем нос или дека личам на Драган Вучич и сл...... Ако не ти се свиѓа сеирот што ти го тргаат луѓет за твојот профил (кој бај д веј појма неам кој е), моеш слободно да си го избришеш профлиот, или пак да ги стаиш на ignore тие луѓе (има таква опција, и на Хи5 и на форумов, и на МСН). Ама неееее, ти сакаш да сереш!

Тончи: Right on target!

Коскич: Чисто онака информативно, зошто 80% од мислењата што ги имаш напраено од форумот ти се на тема "Како се чуствувате кога партнерот почнува да ве мрази?" :pos2::pos2::pos2:

Epa sea vidi vaka jas da ti kazam nesto na tebe .. ped se premnogu mi e milo sto si pomislil na nas ...
Ofa sto si go napisal moes da i go pro4itas na majka ti i da ti frli nekoja kritika .. poradi toa sto nie sme tie "slavnite" ahha .. Ivana ne e Crvenkovska Bibe ne e Banirana i k0sKiC e Bisexual .. a ako toa ti preci izvini .. ke se promenime Ti VETUVAM ...
Aloo be ejj 20 godini imas ili kojznae kolku se zamaras so nas ? eh .. da premnogu e ocigledno poslem sfe ofa deka nemas popametna rabota .. ali ako pisuvaj si ti sto sakas nie ke te citame i ke te komentirame .. a sea ubavo da spies !!!!!

btw : u Gorgi ucam ne sum ni u korcagin ni u toj fakultetot KAJ VAS !!! AHHAHH

WOWW ... kolku ste samo srekni i NADEZNI ... :)))

SAMO NISKO PROFILNITE SELJACINI GO PRAVAT OVA ... definitivno ste pod nas ... a na bibe moes da i se fatis : )))

poso kako sto idam sfe nazad i nazad preteruvas ... sakam da te predupredam deka ke go plukas majcinoto ...

BIDETE POZDRAVENI I PRODOLZETE SI SO RABOTATA ... AHAHAHHAHAH

Македонка си? или гладна си? или неписмена си?

Иначе за Бибе си е банирана :nesum: само поентата не беше во тоа за нејзе туку се гледа дека не разбираш Детенце мало :helou: :baeh:
Поздрав :salut: :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom