Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На мисицата сестра и е, сте се помешале нешто.:D

Virus a ti malku da se poglednes vo ogledalo i da ne gi rugas drugite po forumi.Ocigledno nemas popametna rabota sto da pravis.

Virus a ti malku da se poglednes vo ogledalo i da ne gi rugas drugite po forumi.Ocigledno nemas popametna rabota sto da pravis.
Опаааааа.мисицата а? хахаха или? :prdez:

Interests

Basketball,play computer games,riding bike,touching my brother and...

:uvo: :nesvest: Народов до кој степен на англиски е стигнат. Ако воопшто незнајш, НЕЗНАЈ! Ако знаеш кажи!

Мисица? Абе ова житито од слепи луѓе да не било бе?:pos2:

како бе мисица ?!:uvo:

На мисицата сестра и е, сте се помешале нешто.:D

Да не бегаме од темата мисица е знам освои некој мис пред 2 години а и сестра и беше мисица На сликава е лошо испадната иначе у живо е многу по куроповикателнаsd

оваа пееше на м2 пред некоја година,ако ти текнува
Лелелеле да не знаете да не има една на м2 шо пееше Елена, шо освои најповеќе гласови преку телефон, најмала, најубаво пееше!? Од неа?:vozbud:

*зборувам за м2 кај шо победи една од Тетово, Ивана мислам беше.

Лелелеле да не знаете да не има една на м2 шо пееше Елена, шо освои најповеќе гласови преку телефон, најмала, најубаво пееше!? Од неа?:vozbud:

*зборувам за м2 кај шо победи една од Тетово, Ивана мислам беше.

Маријана ими Марина мислам дека се викаше

ауууу оваа со курот моја генерација. НЕМОГУЧЕ. не била толку грда ко на со курот сликата, али ја ќе си останам на моето мислење ТЕТКИ СЕ и двете за годините им

Математика беее :)

Маријана ими Марина мислам дека се викаше

Магдалена чинам се викаше.

Ни едната ни другата. Реков Еци, Елена, Еле, Ели, Еленче како сакате :hehe: к

Математика беее :)

Ни едната ни другата. Реков Еци, Елена, Еле, Ели, Еленче како сакате :hehe: к

Таа што победи од ТЕтово каде што се составуваше м2 група од 4 членови е Магдалена. За друга не знам дали победила од ТЕтово

Чиста математика бе, што не е јасно тука? Бтв од кај знаеш дека сум пишман електраш?:vozbud:

Ај тејк ит бек, со малце шминка + ретуширање во фотошоп изгледа ептен јебозовно. :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom