Бавно/брзо темпо на живеење?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Брзо темпо на живот. Едноставно, уживам. Ме нервира бавното флегматично темпо, како да им е смачено на тие луѓе од животот.

Живеам 300 на саат, секогаш работам по неколку работи во исто време, само што ќе ги отворам очите, веднаш сум на нозе, а спијам 4-5/24, но има периоди кога буквално жешка вода да ми пуштат, нема да мрднам (обично ова ме фаќа еднаш на 2-3 месеца и ме држи по 2-3 дена).

брзо темпо бре..... шо се вика 300 на саат,мразам легачење, или пак некој другар пола саат се буди,и уште толку да стане од кревет!!!тоа највеќе мразам, мразам и флегматични луѓе,....

Јас се обидувам да најдам баланс меѓу двете. Ако треба убрзувам па и успорувам темпо. Нејќам да држам константа брзо или споро.

Апла ми дојде последниве 2 години брзо темпо, трчам, праам сто работи... И станав зависна од тоа. Кога немам што да правам, ме фаќа депресија некоја, ме фаќа паника кога немам обврски... Под притисок благ најдобро функционирам веројатно, и ми е добро. Стрес колку сакаш, но така ми работи и темпераментот...
На 45 години ќе се чудам.
Битно сум среќна и успеав да си остварам некои нешта и покрај силниот дисбаланс некогаш.

I brzo i bavno kako mi se saka taka pravam ...:pipi:
Draga holivuda koga si u sk ti e brzo koga si u kav ti e lagano GARANT!!! :smir:

Koga bev na studii vo Belgrad mi bese ludnica brzo tempo so da ti kazam ama koga se vrativ u kav tolku ubavko se opustiv TOP e sega i koga pocnav na rab da idam mi e onaka lagano ama sepak ne tolku flesh kolku so mi bese u Belgrad

брзо....одвај чекам сабајле да станам...за да си дојдам дома да си легнам и да одморам:tapp:...но сепак вреди се...има моменти кој вредат за сето тоа

Брзо.

Секогаш сум краток на време, секогаш каснам некаде, без никаков план, спонтано.

I love it.

Брзо.

Секогаш сум краток на време, секогаш каснам некаде, без никаков план, спонтано.

I love it.

хахах и јас како тебе секогаш каснам .... иначе сакам брзо темпо

Карактерот ми бара бавно темпо на живеење, ама реалноста сака да му иде контра, па ми налага 100 на саат темпо, и еве, уште се адаптирам.

Бавно темпо. Се ќе биде, за се има време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom