Кланот B*M (Bloody Murgers,Крвави Убијци) постои веќе 6 години и веќе станува еден од најдобрите кланови во Македонија (Не дека јас сум во тимот), уверете се сами, напишете и-мејл на
bogdanmitrev@yahoo.com ќе закажеме CW, ќе се уверете. Сепак тимот содржи 8 играчи од кои 3 се резерва. Учествуваме на секакви турнири во и надвор од Македонија. Не спонзорираше Синалко кој успеа да договори да изиграме CW против fnatic но сепак беше без успех, од 5 мапи на 3 не тепаа.. сепак вредеше да се проба... Како наш лидер го имаме едниот од можеби најјаките дечки во Македонија..
1. B*M | CeppO - неверојатни вештини во движењата и пукањето, експерт во бани хопови, матрикс џампови.. (не ги знам стварно сите како се викат), има играно во X3 со игра од светски нивоа. Има 12 години искуство. Омилено оружје AWP (дефинитивно можете вода да му носете кога е со снајпер)
2. B*M | ZippO - Мајстор за АК-47, учествувал на скоро сите турнири. Искуство 8 години. Во последно време ретко игра, само на турнири.
3. B*M | Dante a.k.a. Roger - Дечково има искуство од над 10 години, и можеби е еден од појаките во Кавадарци, игра по македонскиве сервери, заради забава, неверојатни движења, мајстор за дезерт, немам зборови. Омилено Оружје: Дезерт.
4. B*M | GinKsTaAa - Има искуство од 5-6 години. За него немам зборови, можам да кажам дека е појак од мене. Мајстор за ФАМАС.
5. B*M | c0lumbo - Имам искутво од 10 години и омилено оружје ми е глокот, за другиот дел не се фалам.
признавам дека од мене појаки се CeppO, ZippO i GinKsTaAa. Секоја чест за нив.
П.С. За Резервиве ме мрзеше да пишувам
1. B*M | Sitinoski 4 SPY
2. B*M | [N]oNamee
3. B*M | drN