Претставување на вашиот клан

Член од
22 јануари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
3
Од кога постои член кој се нарекува sniper:pos:
btw WTF Reverse!? :pos: Reserves бе торко:pos:
awe nezdraf eden zemi gledaj eden match vo cs.... vide pretstavuvanje... kje vidi dali ima sniper... i ako znajte tolku... zatoa 2 pati so red gubite ko ste tolku spremni... za vas vo sekoe vreme so Desert Eagle.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Кланот B*M (Bloody Murgers,Крвави Убијци) постои веќе 6 години и веќе станува еден од најдобрите кланови во Македонија (Не дека јас сум во тимот), уверете се сами, напишете и-мејл на bogdanmitrev@yahoo.com ќе закажеме CW, ќе се уверете. Сепак тимот содржи 8 играчи од кои 3 се резерва. Учествуваме на секакви турнири во и надвор од Македонија. Не спонзорираше Синалко кој успеа да договори да изиграме CW против fnatic но сепак беше без успех, од 5 мапи на 3 не тепаа.. сепак вредеше да се проба... Како наш лидер го имаме едниот од можеби најјаките дечки во Македонија..

1. B*M | CeppO - неверојатни вештини во движењата и пукањето, експерт во бани хопови, матрикс џампови.. (не ги знам стварно сите како се викат), има играно во X3 со игра од светски нивоа. Има 12 години искуство. Омилено оружје AWP (дефинитивно можете вода да му носете кога е со снајпер) :)
2. B*M | ZippO - Мајстор за АК-47, учествувал на скоро сите турнири. Искуство 8 години. Во последно време ретко игра, само на турнири.
3. B*M | Dante a.k.a. Roger - Дечково има искуство од над 10 години, и можеби е еден од појаките во Кавадарци, игра по македонскиве сервери, заради забава, неверојатни движења, мајстор за дезерт, немам зборови. Омилено Оружје: Дезерт.
4. B*M | GinKsTaAa - Има искуство од 5-6 години. За него немам зборови, можам да кажам дека е појак од мене. Мајстор за ФАМАС.
5. B*M | c0lumbo - Имам искутво од 10 години и омилено оружје ми е глокот, за другиот дел не се фалам. :) признавам дека од мене појаки се CeppO, ZippO i GinKsTaAa. Секоја чест за нив.

П.С. За Резервиве ме мрзеше да пишувам

1. B*M | Sitinoski 4 SPY
2. B*M | [N]oNamee
3. B*M | drN

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не сум слушнал никогаш за нив. Многу се јаки?

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Кланот B*M (Bloody Murgers,Крвави Убијци) постои веќе 6 години и веќе станува еден од најдобрите кланови во Македонија (Не дека јас сум во тимот), уверете се сами, напишете и-мејл на bogdanmitrev@yahoo.com ќе закажеме CW, ќе се уверете. Сепак тимот содржи 8 играчи од кои 3 се резерва. Учествуваме на секакви турнири во и надвор од Македонија. Не спонзорираше Синалко кој успеа да договори да изиграме CW против fnatic но сепак беше без успех, од 5 мапи на 3 не тепаа.. сепак вредеше да се проба... Како наш лидер го имаме едниот од можеби најјаките дечки во Македонија..

1. B*M | CeppO - неверојатни вештини во движењата и пукањето, експерт во бани хопови, матрикс џампови.. (не ги знам стварно сите како се викат), има играно во X3 со игра од светски нивоа. Има 12 години искуство. Омилено оружје AWP (дефинитивно можете вода да му носете кога е со снајпер) :)
2. B*M | ZippO - Мајстор за АК-47, учествувал на скоро сите турнири. Искуство 8 години. Во последно време ретко игра, само на турнири.
3. B*M | Dante a.k.a. Roger - Дечково има искуство од над 10 години, и можеби е еден од појаките во Кавадарци, игра по македонскиве сервери, заради забава, неверојатни движења, мајстор за дезерт, немам зборови. Омилено Оружје: Дезерт.
4. B*M | GinKsTaAa - Има искуство од 5-6 години. За него немам зборови, можам да кажам дека е појак од мене. Мајстор за ФАМАС.
5. B*M | c0lumbo - Имам искутво од 10 години и омилено оружје ми е глокот, за другиот дел не се фалам. :) признавам дека од мене појаки се CeppO, ZippO i GinKsTaAa. Секоја чест за нив.

П.С. За Резервиве ме мрзеше да пишувам

1. B*M | Sitinoski 4 SPY
2. B*M | [N]oNamee
3. B*M | drN

мислам дека ова е претставување .....свака ти час брат...како што го опиша кланот застрашувачко.

Член од
25 март 2007
Мислења
143
Поени од реакции
1
LdT----Live or die together

1) LdT | f0r3St--->|pEaCeMaKeR|
2) LdT | An0NyMuS
3) LdT | VrTiLoPcE
4) LdT | ArChi
5) LdT | VinCanity

Koj saka igra neka pise ....

Член од
30 јули 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
Epa vaka .. klanoF e napraen pred 1 mesec .. dobro ni odi sea za sea.. i taka.

prdx.z.sPc7.eXe
prdx.sinalco
prdx.glock
prdx.uNr
prdx.cA$h

Koj E za Cw neka se javi ----> sote_pp@hotmail.com ... pozz

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Clan name: ParadoxX (prdx.)
Members: prdx.Pi4LeMe - clan leader
prdx.cA$h
prdx.Spy-Boy - sniper
prdx.sinalco
prdx.unreal[g]
Reverse: prdx.z.sPcT.exe
prdx.Sacmaro
prdx.DZziger

-Koj saka Clan War.. pisete slobodno raspolozeni vo sekoe vreme .... add me... goran_stojanoski@hotmail.com
ParadoxX Clan .. Napraven e pred 2-3 nedeli ... Dobro e sega za sega .. :)

prdx.z.sPc7.eXe
prdx.Spy-Boy
prdx.uNreaL
prdx.cA$h
prdx.sinalco

msn : sote_pp@hotmail.com ... pozz
Epa vaka .. klanoF e napraen pred 1 mesec .. dobro ni odi sea za sea.. i taka.

prdx.z.sPc7.eXe
prdx.sinalco
prdx.glock
prdx.uNr
prdx.cA$h

Koj E za Cw neka se javi ----> sote_pp@hotmail.com ... pozz
:tapp:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106

Ако овој дечко игра на КГН серверот, само со ник Рогер, тогаш да не ти расправам колку е јак:tapp:

Доколку не е тој, извини ме.. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Море јас не им се исмејувам дека се слаби , дека 3 пати во 3 недели го имаат претставено кланот:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom