и јас го имам гледано преку 140 епизоди но никогас не му го видов крајот но сакам да го видамDragonball супер цртан беше никогаш не сум го пропуштал само како што викате и јас никогаш не му го видов крајот
ќути да не ти пуштам еден каме-хаме БРААААААААНprv pat zapocnav da go gledam pred desetina godini na grckite televizii ......mnogu loso vlijae na deckata psiha, vednas se sozivuvaat vo glavnite likovi, se odnesuvaat razbojnicki ....... mislam deka trebase da se zabrani takviot crtan
еве ти SS4 a за крајот на tv-links.co.ukda be i ja mal go gledav na poveke televizii ama na niedna ne mu go vidov krajot
a кај ги гледаш?Ја сум најголем Драгон Бол фанатик на свет .. После долго време успеав да ги изгледам сите епизоди .. мислам дека се 490 вкупно .. колку сум мрднат .. а моментално ги гледам долгометражните Драгон Бол епизоди и многу се закон .. мој омилен карактер е ѕверот на аватар што го имам .. Легендарниот Пиколо .. и морам да го гледам филмот ако излезе, тоа ке биде лудница !
извинете за постови под постови ама лелеееееееееееееДо сите забегани по серијава вклучувајки ме и мене на времто,еве една добра вест,после 5-6 години расправии,конечно почна да се сними филм според истоимениот цртан филм .
Повеке инфо тука .
Иначе филм се планираше да излезе и кон крајот на 2004 но нешто имаа проблеми со акетрите,па работите останаа така се до пред неколку месеци.Сменети се актерите,првин за Гоку требаше да глуми Hugh Jackman еве и стар постер од филмот
Еве го и Пиколо
СЕга наместо Џекмен,ке глуми младиот актер Justin Chatwin.Еве сликица и од него.
Ги симињав сите епизоди по ред .. али ги има и на јутуб и на некои такви сајтови .. али некако не е фората да ги гледаш на мало прозорче ... има 19 или 20 долгометражни драгон бол филмови со плус дешавки што ги нема у епизодите .. сите траат околу 40 минути до саат време ..a кај ги гледаш?
и филм искочено има, мислам, долгометражни има полно. ја само сум го глеадал оној со брат му на Сан Џоку. Ама Гогета и Сан Џоку се најдобри! ! ! ! ! ! !