Дали и кога Македонија ќе тргне по стапките на Јапонија?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Има неколку политичари од МК кои радо би ги видел како висат како големиот Мусолини.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Има неколку политичари од МК кои радо би ги видел како висат како големиот Мусолини.
Me potseti na moite stari fantzii.......no kako trgnalo...na koj plostad???, nekako ne e vo red toa da se pravi vo dvor na crkva...ili dzamija :)

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.198
Поени од реакции
12.107
Швалерката Клара Петачи.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Во Македонија, честа и образот се оддамна заборавени категории.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
уф , добро е ...
си помислив да не ја следиме јапонија по добиени радиоактивни супстанции содржани во амерички пакет изненадување...

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
vo vrska so politicarot: ne znam so da recam, ne sakam da trcam ko prle pred magare :P

sho ako go otepaa da ne "propee"?

inace ima edna izreka, ebaniot eban, tepaniot tepan...

ako nekoj vo nekakva finansiska afera ispadne EBAN, odnosno mu se zagrozi ili unisti egzistencijata, togas ako go tepat toj sho ukral ili napravil dalavera, onoj ebaniot nema da si ja povrati nevinosta, odnosno nema na toj nacin da dobie satisfakcija...

bi trebalo konfiskacija na imot, edno javno naddavanje i osteteniot (ebaniot de :p) da si dobie osteta, a da drzi i onatamu pogovorkata, toj sho ukral mozi i malku da go tepaat, za um, ama ne mnogu. Prodavanjeto na imotot mnogu pokje boli :)

ili, vo slucaj da pisal se na zena / deca / vnuci, da se prati vo kamenolom (ili nesto slicno, prisilno crncenje po 18 sati na den) , pa da vidite kako ke se seti kade se parite i koj mu bil ortak i jatak (sorabotnici, de)

sigurno nema da mu se bendisa nekoj da mu ja onadi zenata i da pie kafe i jadi lokum so parite za koi toj lezi robija :)

si ima nacin, samo treba um i razum narodo da ima :)

ili poednostavno:

za Brane i negovata mafija, i za SEKOJ koj kradel od narodot, em kjotek em robija em konfiskacija na imotot :)

mozi za nekoi ko Brane i sidjimceto / cingelot na plostad ne se losa opcija, ama mislam deka pokje ke boli 20 - 30 godini rmbanje vo nekoj kamenolom ili slicno...

Во Македонија, честа и образот се оддамна заборавени категории.

zboruvaj za tebe :)

ne ti lici kako Makedonec (a i admin tuka) da si gi degradiras i omalovazuvas cel narod, drzava i slicno...

vo sekoj slucaj, tvojata izjava ja smetam kako golema navreda kon MOJOT narod i drzava.

taka da mozis da se izvinis :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Со сета почит Сердаре, мислев на политичарите, за нив зборуваме тука, нели, не мислев за народот.
Насловот на темата вели дека зборуваме за политичарите, и нормално дека пишувам за нив.
А ним немам намера да им се извинувам.
Чекам јавно извинување од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom