DeathControlmk
Will are?
Мене баш песни како Fucked With a Knife ме асоцираат на секс :pos2:
Не не баш така зборам оние сексапилни Рихана, Бритни стил

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене баш песни како Fucked With a Knife ме асоцираат на секс :pos2:
ха...кој како си сака...Во порнграјндот постојано за секс се пее па шо...D
Респект за Сабат, ама не ми се свиѓале никоаш, не ми се свиѓаат и сеа....Пред некое време , излезе албумот The Devil You Know од Heaven and Hell ака Black Sabbath , па шо мислите , дајте оценка , дали вреди враќањето?
Не спомињај ака Black Sabbath пошто правилната постава на Black Sabbath се Ozzy Osbourne, Geezer Butler, Bill Ward и Tony Iommi. Дио го расипа sabbath.
Мене па повеќе ми се свиѓаа со Дио. Ози ми е одвратен. И како вокал и како личност.
ха...кој како си сака...Во порнграјндот постојано за секс се пее па шо...D
Не му се радувај многу...за ништо не го бива. Незнам што му стана на човеков нема еден асален албум издадено од дамнешни времиња. Албумов е ко Electric Tears wannabe....само што е далеку од него..ептен далеку.И конечно вториот албум на Бакетхед за оваа година е издаден.
![]()
Tracklist:
1. "Broken Mirror"
2. "Big D's Touch"
3. "Separate Sky"
4. "Dawn Appears"
5. "A Real Diamond in the Rough"
6. "Sundial"
7. "Squid Ink"
8. "Four Rivers"
9. "Allowed to Play"
10."Formless Present"
11."Squid Ink Part 2"
12."The Miracle of Surrender"
13."The Return of Captain EO"
Мене албумов повеќе на Colma ми личи :smir:Не му се радувај многу...за ништо не го бива. Незнам што му стана на човеков нема еден асален албум издадено од дамнешни времиња. Албумов е ко Electric Tears wannabe....само што е далеку од него..ептен далеку.