Препораки за игри

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Некоја мафијашка игра? Godfather, Scarface и Mafia изиграни ми се...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
"Closed" значи дека е за одредени луѓе (тие што се пријавиле). Да беше "open" ќе беше за целиот свет.

само бетата ќе биде closed додека играта ќе си биде целосно бесплатна, така? Бар никаде не се спомнува дека само одредени луѓе ќе можат да ја играат

EA’s revealed Battlefield Play4Free, a brand new title in the series for PC that will allow you to, well, play for free.
Micro-transactions will pay for it.
The title is “a deep PC shooter featuring signature Battlefield vehicular warfare, sandbox gameplay and intense 32-player online battles.”
BF: P4F will be a unique combo of Battlefield 2 and Bad Company 2, with the “most popular maps” of BF2 and “the familiar classes and powerful weapons” of BFBC2.

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1
Ако може некој да каже предлог за игра која наликува на eRepublik .:salut:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Момци кажујте некој предлог игри со коли,со тепање,пукање,колење....
Иначе еве ја мојата конфигурација,па кажете што игра ќе пасува. :)

Pentium(R) dual core E5500 2,80 GHz 2 giga ram иначе на XП сум моментално,да не дојде до некаква забуна.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140

Pentium(R) dual core E5500 2,80 GHz 2 giga ram иначе на XП сум моментално,да не дојде до некаква забуна.
Mafia 2, The Godfather 2, Saints Row 2, GTA IV.
Иначе верувам и графичката ти е добра така ?!?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891

Saints Row 2,печена е играва за тебе :)

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Ако може некој да каже предлог за игра која наликува на eRepublik .:salut:
такво нешто не знам дали има а ако сакаш browserски игри Ikariam е една која треба да ја семеш во предвид >)

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Некоја browser based што не е ерепублик хаттрик мафиа мк ...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Не сваќај толку сериозно,и плус не е до толку лоша,ако ја имаш играно.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
само бетата ќе биде closed додека играта ќе си биде целосно бесплатна, така? Бар никаде не се спомнува дека само одредени луѓе ќе можат да ја играат

EA’s revealed Battlefield Play4Free, a brand new title in the series for PC that will allow you to, well, play for free.
Micro-transactions will pay for it.
The title is “a deep PC shooter featuring signature Battlefield vehicular warfare, sandbox gameplay and intense 32-player online battles.”
BF: P4F will be a unique combo of Battlefield 2 and Bad Company 2, with the “most popular maps” of BF2 and “the familiar classes and powerful weapons” of BFBC2.
Јас ја играм затворенава бета се напнав додека ми дадат клуч играта е онака интересна инаку е во ептен бета фаза...графиката е на задоволително ниво како за онлајн игра...мислам дека ќе биде потполно бесплатна бидејќи и името го кажува тоа...

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Јас ја играм затворенава бета се напнав додека ми дадат клуч играта е онака интересна инаку е во ептен бета фаза...графиката е на задоволително ниво како за онлајн игра...мислам дека ќе биде потполно бесплатна бидејќи и името го кажува тоа...
Да де бесплатна ќе биде. Слично како Heroes ќе е. Богатите ќе ги имаат работите порано од нас (оружја и такви ствари). Мора да направат такво нешто за да имаат ќар од играта. Пример за да купиш некое оружје ти требаат 5000 credits ама и можеш да го купиш со 2$ или слично. А графиката е од Battlefield 2 што не е баш најдобро ама за бесплатна онлајн игра е ОДЛИЧНО.

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43

Kajgana Shop

На врв Bottom