Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сака некој да се потсети на старите добри PS 2 времиња излезе компјутерската верзија од Megaman x7 на Англиски јазик. Навалете

Си ја пробал Trine? Уште повеќе ќе те изненади!

Препорака и до сите други,стварно доста добра Role-playing игра!

Trine незнам како заборавив да ја спомнам :)

SUPER MEAT BOY >>> Shank > Deathspank

supermeatboy20101202124.png

:vozbud:

Пошо вчера jа почнав Shank а сега ја поминав ќе ја спушта,да има нешто да се игра :)(за Super meat boy)
а за deathspank имам поделено мислење.

World in Conflict многу добра RTS, а можеш да ја ѕирнеш и Tom Clancy's Endwar иако не сум ја играл...

World in Confilct прекрасна игра ја имам играно,оваа Tom Clancy's Endwar ќе ја ѕирнам,ако ми се допадне веднаш ќе ја даунлаудирам..:)

World in Confilct прекрасна игра ја имам играно,оваа Tom Clancy's Endwar ќе ја ѕирнам,ако ми се допадне веднаш ќе ја даунлаудирам..:)

А да ја пробаш Hegemony: Philip of Macedon. Има само 180 МБ за симнување. Инсталацијата е иста и за демото и за целата, треба сериски (или крак што го има ама не работи). Демото дава гејмплеј кој трае 1,5 час и од тоа играта ми се виде доста интересна и иновативна. Во никој случај не е уште еден age of empires клон.
Микроменаџметот скоро и да го нема, работите се концетрирани на борбите - нема градење на градби само освојување на веќе постоечки - и на интересниот еконмоски систем, пример нема кумулирање на еден ресурс туку разлика меѓу производство и потрошувачка.

Јас и би ја купил играва. Да соберам паричка ваму таму можи да ја купам. Ако ништо друго вреди да се изигра демото.

Имаш и експанзија од World in Conflict, го има на замунда, се вика Soviet Assault...сигурно и тој е толку добар како и оригиналот.

Васил пробај ја и Company of Heroes. Има неколку продолженија па пробај ја најновата (не знам како се викаше). Следната година ќе излезе Company of Heroes online koja ќе биде бесплатна и само онлајн. Сега загревај се со постарите верзии.

Зошто бе никој не игра тркање со мотори глеам нема теми не се отвараат.. Има квалитетни игри ама сите торетни се заебани неможам ни еден да најдам

Зошто бе никој не игра тркање со мотори глеам нема теми не се отвараат.. Има квалитетни игри ама сите торетни се заебани неможам ни еден да најдам

Има. Јас ја играв SBK 09 мислам беше. Добра е играта. Торентите се заебани? Проба на замунда?
SBK10dfdgg_front.jpg

SBK10dfdgg_front2.jpg

SBK X добро изгледа. Ке се проба и таа некој ден.
:salut:

--- надополнето ---

Има. Јас ја играв SBK 09 мислам беше. Добра е играта. Торентите се заебани? Проба на замунда?
SBK10dfdgg_front.jpg

SBK10dfdgg_front2.jpg

SBK X добро изгледа. Ке се проба и таа некој ден.
:salut:

--- надополнето ---

Brat ovaa igra ja merkav odamna.. Ziti se ako najdes nekoj torent sto raboti odma prakaj ke te bacam kade sakas !!!! :D

Самошто ја симнувам SBK X од Pirate Bay пошто од земунда нешо ме дупи неможам да симнувам.. Ке видам дали ке работи овој торент многу беа заебани што ги симнав

Барам пак некоја стратегија ама да не е со магии или такви чуда сакам некоја со восјки тенкој авиони напаѓање а и да може да се игра онлајн со така поголеми мапи

Барам пак некоја стратегија ама да не е со магии или такви чуда сакам некоја со восјки тенкој авиони напаѓање а и да може да се игра онлајн со така поголеми мапи

Red Alert 3

super-meat-boy-01.jpg

Ак сакате да ја искршите тастатурата и да си купите нова, спуштајте ја играва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom